Menu uitklappen

Vindbare & professionele websites

Verfrissend   gebruiksvriendelijk   zoekmachine optimalisatie   mobiel
eenvoudig aanpasbaar   Social Media koppelingen   Google Analytics

 • INSPIRITS Premium Drinks website launched afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  INSPIRITS Premium Drinks B.V. is een jonge professionele verkooporganisatie, opgericht op 1 mei 2012, met als doel het retail en horeca-kanaal in de Benelux van een compleet gedistilleerd assortiment te voorzien. Refresh Media werd benaderd om de website www.inspirits.com te ontwikkelen om zodoende INSPIRITS online een frisse en professionele uitstraling te geven. Naast een website die onderhouden wordt met SiteEngine maakt de organisatie ook gebruik van MailEngine om digitale nieuwsbrieven te versturen.

 • Reserveringsapp & site voor GroeneHartLogies.nl afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Groene Hart Logies biedt luxe verblijven aan vakantiegangers die willen vertoeven in het Groene Hart. Ongeveer 30 ondernemers, veelal agrariers, hebben zich verenigd om appartementen, groepsaccommodaties en luxe bed & breakfast te promoten via: www.groenehartlogies.nl.

 • IJzersterke 'Refresher' voor De Rooy Metaalindustie afbeelding
 • Afspraak maken in Rotterdam eenvoudiger afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Rotterdammers konden in het verleden al online een afspraak maken bij stadswinkels of deelgemeentekantoren. Die webapplicatie was ongebruiksvriendelijk en vroeg om verbetering. Tevens is de vormgeving aangepast.

 • Zwembad de Wel als vis in het water met vernieuwde website afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  De vernieuwde web site, nieuwsbrief, narrowcasting applicatie en diverse media koppelingen zorgen voor minder knip-en-plakwerk en dus tijdwinst voor medewerkers van Zwembad de Wel.

 • TIP website krijgt stevige opfrisbeurt afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  De oude website van VVV Nieuwkoop was dringend toe aan vernieuwing. Nu is het dan zover! Met ingang van 1 mei is de door Refresh Media vernieuwde VVV website in gebruik. Helemaal van deze tijd en vol informatie over toerisme en recreatie. De afgelopen weken hebben VVV medewerkers hard gewerkt om alle informatie en agendapunten op de site te plaatsen.

 • Fitmedix krijgt facelift en is beter vindbaar via Google afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Fitmedix is een kliniek die zich richt op de menselijke schoonheid, -gezondheid, -huid en -levensstijl. Refresh Media ontwikkelde de huisstijl, brochure en website welke tevens geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

 • Site, nieuwsbrief en offerte calculator voor LedsGoGreener afbeelding
 • Sitewrap voor Tweereclame.nl afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  'Wij een carwrap, zij een sitewrap!' Twee Reclame heeft onze VW up voorzien van een carwrap op basis van ons ontwerp en wij hebben de door Twee Reclame ontworpen site gebouwd.

 • RobeysGym.nl is powered by Refresh Media afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Robey's Gym bestaat alweer 20 jaar: tijd voor actie! Refresh Media werd ingeschakeld om een nieuwe site te ontwikkelen en de online marketing activiteiten op een hoger niveau te tillen.

 • Nieuw inzicht voor Revalidatie Nederland afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Voor Revalidatie Nederland ontwikkelde Refresh Media de website www.inzichtinrevalidatie.nl ter ondersteuning van het project Zichtbare Zorg Revalidatie. Het traject Zichtbare Zorg Revalidatie richt zich op de ontwikkeling van de externe set van indicatoren voor keuzeondersteunende informatie en informatie voor de inkoop van revalidatiezorg.

 • Adembenemende website voor Hamilton Medical afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Hamilton Medical is toonaangevend op het gebied van hoogwaardige beademingstoestellen voor Intensive Care, Cardiologie, Medium Care, Spoedeisende Hulp, Longafdeling, MRI ruimte, ambulance, traumahelikopter defensie en ambulance zorg. Hamilton Medical levert wereldwijd producten met een hoge kwaliteitsstandaard, ISO certificering, technische- en wetenschappelijke ondersteuning, om iedere beademing optimaal te laten verlopen.

 • Bloemenhuis Pietersen opgefleurd afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Optimale online promotie voor Bloemenhuis Pietersen dankzij een nieuwe site met daaraan gekoppeld: nieuwsbrief, TV uitzending, Social Media en regionale media voor het doorplaatsen van nieuws en actie's.

 • Online marketing & webapplicaties voor Maas Autogroep afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Refresh Media heeft een nieuwe website ontworpen en gebouwd voor Maas Auto Groep. Via de site zijn zowel nieuwe en gebruikte Volkswagens en Audi's te bekijken. Ten opzicht van de oude site is dat gebruiksvriendelijker geworden. Wil je de auto's in het echt bewonderen dan kun je via de website een afspraak maken in een van de vestigingen in Alphen aan den Rijn, Uithoorn en Nieuwkoop. De nieuwe site straalt veel merkbeleving uit met prominente aandacht voor acties van Volkswagen en Audi.

 • Refresher voor ActieveGroeneHart.nl afbeelding
 • Website en Webshops voor Broere Beregening afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Een aantrekkelijke en vindbare website of webshop ontwikkeld door Refresh Media levert altijd meer op dan het kost. Daarom benaderde Broere Beregening Refresh Media voor een stevige Opfrisser van de website inclusief 2 webshops. Het bedrijf verzorgt installatiewerk voor de boomkwekerij sector en is gevestigd in Waddinxveen. Broere Beregening is specialist op het gebied van beregening en opereert ook internationaal. Dat was niet af te zien aan de site en shops. Een mooie klus voor Refresh Media om dit innovatieve bedrijf op professionele wijze te profileren op het Internet. Tevens is het bedrijf na de 'makeover' veel beter vindbaar via Google.

 • Refresh Media fietst door de website van SWABO afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  SWABO is een samenwerking tussen drie amateur wielrenclubs; LRTV Swift (Leiden), VVV Avanti (Alphen aan den Rijn) en RTV de Bollenstreek (Lisse). SWABO is opgericht om talentvolle beloften en elite renners een uitgebreid wedstrijdprogramma aan te bieden, zodat de renners zich verder kunnen ontwikkelen. Wellicht dat sommige wielrenners zelfs door kunnen stromen naar professioneel wielrennen!

 • Tickets kopen via nieuwe site Kaleidoskoop afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Kaleidoskoop is een sfeervolle en gezellige culturele ontmoetingsplek in Nieuwkoop. Refresh Media werd benaderd om snel een site te ontwikkelen. In krap 4 dagen is de website van Kaleidoskoop ontworpen en gebouwd. Dankzij SiteEngine kunnen medewerkers van Kaleidoskoop de site eenvoudig bijwerken en voorzien van nieuws en voorstellingen. Bezoekers van de site kunnen tickets reserveren en betalen met Ideal. Bezoek de website via: www.kaleidoskoop-nieuwkoop.nl

 • Vernieuwde website en Google optimalisatie voor Tentocamp afbeelding
 • De Haan Petfood significant beter vindbaar afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  De Haan Petfood is producent van katten- en hondenvoer. Het bedrijf bedient een grote internationale markt; er wordt geëxporteerd naar meer dan 30 landen. Refresh Media werd gevraagd om de website professioneler vorm te geven en ervoor te zorgen dat het bedrijf beter wordt gevonden via zoekmachines.

 • Mega Refresher voor Curtenz Woning- & Projectstoffering afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Refresh Media heeft Curtenz geadviseerd in de nieuwe naamgeving, een stijlvol logo, bijpassende huisstijl en sfeervolle website inclusief zoekmachine optimalisatie

 • Speciale website voor kinderafdeling Alrijne Ziekenhuis afbeelding
 • Opfrissertje voor Wenneker Liqueurs afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Refresh Media heeft WennekerLiqueurs.com vernieuwd, gebruiksvriendelijker gemaakt en geïntegreerd met Social Media

 • www.attractiecentrum.nl 4x beter afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Refresh Media heeft de website van Attractiecentrum Zoetermeer opgefrist. De keuze was gevallen op Refresh Media vanwege uitstekende vormgevingskwaliteiten en expertise in Google optimalisatie. Het Content Management Systeem SiteEngine draagt bij tot een optimale vindbaarheid via Google. De nieuwe website is te bekijken via www.attractiecentrum.nl

 • Viproses op rozen met nieuwe 'smartphone proof' website afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Viproses verkoopt rozen online vanuit de kwekerij aan consumenten. Refresh Media werd gevraagd om de site te vernieuwen, het bestelgemak te verbeteren en de site geschikt te maken voor smartphones.

 • Refresher voor AAV36.nl afbeelding
 • Samen meer kansen voor ondernemers in Amstelveen afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  “Samen meer Kansen” luidt het motto van Ondernemersvereniging Amstelveen waarvoor Refresh Media een nieuwe website heeft ontwikkeld. De site is geschikt gemaakt voor tablets en smartphones.

 • Website met Mail- & PublishEngine voor Rosa Underwear afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Voor Rosa Underwear m/v is een website ontwikkeld welke geschikt is voor smartphones inclusief Social Media integratie. PublishEngine draait in de etalage en klanten worden gemaild met MailEngine.

 • Opfrisser & nieuwbouw Vink+Veenman.nl afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Vink+Veenman, een gerenommeerd bouw- en ontwikkelingsbedrijf in het Groene Hart, vond dat de website op de schop moest om zichzelf beter te profileren als allround bouwer. "In de oude website kwam dit niet voldoende naar voren. Refresh Media heeft haar naam eer aan gedaan en een frisse website vormgegeven" aldus Ronald Goedhart van Vink+Veenman.

 • 'Opfrissertje' voor schaatstalent Hein Otterspeer afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Refresh Media heeft een nieuwe site en nieuwsbriefapplicatie ontwikkeld voor topschaatser Hein Otterspeer. Hein maakt deel uit van het team Beslist.nl dat wordt getraind door Gerard van Velde. Teamgenoten zijn een mix van ervaring en talent waaronder Mark Tuitert, Jacques de Koning, Michel Mulder, Sjoerd de Vries en Jesper Hospes. Sportieve hoogtepunten van dit seizoen zijn 2 eerste plaatsen tijdens worldcup wedstrijden (Nagano, Calgary) en Hein werd 3e op het WK Sprint in Salt Lake City. Tellier Media Works zorgt ervoor dat de site up-to-date blijft.

 • QuetzalTravel.nl verbeterd met 3x meer websitebezoekers afbeelding
 • Nieuwe website voor Den Haan in Huis afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Den Haan in Huis heeft een nieuwe toonzaal en een vernieuwde website. In de sfeervolle toonzalen vindt u, van modern tot klassiek, alles op woongebied onder 1 dak: een totaaloplossing op het gebied van wonen, slapen en stofferen. Refresh Media heeft de website opgefrist en visueler gemaakt.

 • Besparingscalculator en website voor LEDSGOGREENER afbeelding
 • Win een iPad via de Dujardin Facebook App afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Refresh Media heeft voor Dujardin een Facebook App ontwikkeld. Van augustus tot eind november 2012 vind je aan een fles een blauwe Dujardin stirrer en een unieke code. Deze code, welke aan het halsetiket is bevestigd, kan ingevuld worden via de App op de Facebookpagina van Dujardin of via www.vieux.nl.

 • Rallykever.nl kan online weer volop gas geven afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  De arrangementen en testimonials zijn beter in beeld gebracht en de drempel is verlaagd om snel een offerte aan te vragen. Uiteraard is Rallykever.nl ook geschikt gemaakt voor smartphones.

 • Kras en win een Goblet arrangement afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Ter ondersteuning van een promotionele actie voor Goblet ontwikkelde Refresh Media een actiepagina waarop consumenten een actiecode kunnen invullen die te vinden is op het Goblet etiket. Na de aanmelding met deze actiecode op de actiepagina wordt softwarematig een barcode gegenereerd die uitgeprint kan worden. Door de barcode te laten scannen bij de kassa van de Bataviawerf is de toegang gratis na automatische verificatie met de barcode software.

 • Online communicatie Triathlon Nieuwkoop afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Net als voorgaande jaargangen verzorgt Refresh Media de website van Stichting Triathlon Nieuwkoop: www.triathlon-nieuwkoop.nl. Dit jaar is besloten om de website op te frissen en het evenement sterker online te promoten via Social Media en digitale nieuwsbrieven. Refresh Media heeft daarbij zowel een adviserende als uitvoerende rol op gebied van online communicatie.

 • 'Opfrissertje' voor R.A. van Leeuwen afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Refresh Media heeft voor R.A. van Leeuwen uit Alphen aan den Rijn een nieuwe website ontwikkeld welke het bedrijf zelf kan onderhouden met SiteEngine. Dankzij SiteEngine heeft R.A. van Leeuwen zelf de tools in handen om de vindbaarheid via zoekmachines te verhogen.

 • Nieuwe look voor Marna Hairclub afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  De website van Marna heeft sinds deze week een vernieuwde lay-out. “Niet dat het oude design niet voldeed, maar de rust in het nieuwe design komt meer overeen met wat we met Marna willen uitstralen”, vertelt Mark Hogenelst, eigenaar van de Marna Hairclub. “Nu sluit de website goed aan op het interieur van onze salons en bovendien vinden wij deze look professioneel overkomen.” De inhoud van de Marna website is overigens niet veranderd.

 • Website van bouwbedrijf R.A. van Leeuwen verbouwd afbeelding
 • Refresh Media sponsort de 20 van Alphen afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Ter promotie van "De 20 van Alphen" heeft Refresh Media een narrowcasting applicatie ontwikkeld met PublishEngine. "De 20 van Alphen" is het grootste en oudste loopevenement van het Groene Hart. De uitzending is te bekijken bij RunningCenter in Alphen aan den Rijn.

 • Website + SEO + MailEngine voor Futurazorg.nl afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Futurazorg realiseert kleinschalige woon-zorgvoorzieningen voor senioren die behoefte hebben aan een combinatie van comfortabel wonen en goede passende zorg. Dit stelt senioren in staat om regie over het eigen leven te blijven voeren. Futurazorg is een jonge organisatie die kleinschalige woon-zorgvoorzieningen realiseert in gemeentes en kernen in de nabijheid van de oorspronkelijke woonomgeving van senioren. Naast "kleinschalig" zijn andere uitgangspunten van het Futurazorg concept: duurzaamheid, persoonlijk en betaalbaar. Meer info is te vinden via: futurazorg.nl

Vindbare, heldere en professionele websites

Refresh Media heeft alle kennis in huis om een succesvolle website te ontwikkelen. Onze websites zijn professioneel, fris, gemakkelijk aan te passen, geschikt voor tablets en smartphones. Vanaf het moment dat wij de website live zetten, is deze gekoppeld aan Google Analytics. Zo kun je efficiënt bijhouden hoe vaak jouw website wordt bezocht. Door een effectieve inzet van je online marketing, zal je de bezoekersaantallen zien stijgen. Online marketing uitbesteden? Geen probleem, doen wij graag.

Content aanpassen: What You See Is Wat You Get

Al onze websites worden gebouwd met een ‘inline editing CMS’ genaamd SiteEngine. Het is gebouwd met het oog op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Jij, de gebruiker, kan namelijk content op websitepagina’s meteen aanpassen, zonder dat je hiervoor naar een admin-omgeving op de ‘achtergrond’ hoeft. Je past de websitepagina real-time aan wanneer je de website aan het bekijken bent. Het omslachtige heen-en-weer genavigeer van je website naar de admin-omgeving is met SiteEngine verleden tijd. De website is je werkomgeving en andersom. Content management wordt op deze manier veel leuker en bovendien bespaard het tijd en daarmee kosten.

Meer over SiteEngine

 

Online marketing uitbesteden?

Je nieuwe (of oude) website staat live en het resultaat mag er zijn. Al zeg je het zelf! Tijd om achterover te leunen en resultaat (lees: websitebezoekers en conversie) af te wachten. Helaas werkt het al een tijd niet meer op die manier. Met een mooie website ben je tegenwoordig niet klaar; het echte werk begint nu pas! Het is uiteraard fantastisch dat je een website hebt waar je tevreden mee bent. Maar nu wil je nog dat deze gezien wordt door je doelgroep, want: je bent er trots op. Hiervoor zijn online marketingwerkzaamheden nodig. Heb je hier zelf niet de tijd en middelen voor? Dan verzorgen wij dit graag voor je. Bekijk onze Online Marketing mogelijkheden:

Online Marketing
g

Geïnteresseerd geraakt? Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Wij werken aan het online succes van... PGGMProRunRabobankSauconyMaas Auto GroepDujardinHart voor de zorgNew BalanceRevalidatie NederlandGemeente Rotterdam
Refresh Media in 60 sec.
Refresh Media denkt mee over applicaties, design & communicatie
Oranje tulpenAan het werkKantoor overzicht

Laatste nieuws

SiteEngine EuroEngine MailEngine QuestEngine PublishEngine Photogallery

Ook voor maatwerk webapplicaties, ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen en online marketing, kun je bij ons terecht!