Menu uitklappen

Zwembad de Wel als vis in het water met vernieuwde website

Zwembad de Wel heeft een flinke opfrisser gekregen van Refresh Media. De nieuwe site, nieuwsbrief, TV applicatie en diverse media koppelingen zorgen voor minder knip-en-plakwerk en dus tijdwinst! De 'oude' website, die ook door Refresh Media gerealiseerd was, is door de jaren heen flink verouderd. Om de zoveel tijd heeft een website nou eenmaal een Refresher nodig. Een website is namelijk geen project met een deadline: het moet continu onderhouden en aangepast worden. Dit om ervoor te zorgen dat je website zo lang mogelijk meegaat met de tijd. Dit hebben wij gedaan voor het zwembad en wij zijn eerlijk gezegd zelf heel tevreden over het resultaat. Dus www.dewel.nl kan de komende tijd weer mee!


www.dewel.nl

De beleving van zwemmen weergeven op vernieuwde website 

De beleving van zwemmen moest duidelijk worden op de nieuwe website van zwembad de Wel. Het moet gelijk een beeld geven van zwembad De Wel. Dit wordt gerealiseerd door de grote afbeeldingen bovenaan de webpagina's. Wat ook in het oog springt zijn drie blokken: de tarieven, zwemscores en openingstijden. Alle drie niet geheel onbelangrijke informatie. Zaak dus dat deze direct in het oog springen.

Minder knip-en-plakwerk

Bedrijfsleider Marcel Plasmeijer vertelt: "Doordat de website, nieuwsbrief, TV uitzending bij de kassa, Social Media en Nieuwsregio met elkaar gekoppeld zijn, boek je een enorme tijdwinst. Vijf keer inloggen en het bericht overal publiceren is niet meer nodig. Wij maken nu simpelweg een nieuwsbericht op de site en deze verschijnt daarna op TV, Facebook én NieuwsRegio.nl. En we kunnen het bericht rechtstreeks importeren in onze nieuwsbrief. Het scheelt allemaal veel knip-en-plakwerk!"

De website is responsive. Dat betekent dat de site op mobiele aparaten duidelijk wordt weergegeven: de website schaalt automatisch naar de afmeting van jouw smartphone of tablet! Op deze manier kan je altijd en overal snel de website bezoeken. Handig voor als je snel de openingstijden wilt weten!

Actueel rooster/agenda zichtbaar per dag 

Refresh Media heeft een programma in de website van De Wel gebouwd waarmee websitebezoekers altijd het actuele rooster van die dag te zien krijgen. Eventuele evenementen worden hier ook op getoond.

"Deze functie is heel handig voor onze site bezoekers. Het rooster past zichzelf elke dag automatisch aan. Dus op woensdag toont de website het rooster van woensdag enzovoorts. Iedere dag automatisch actueel. Door op het pijltje te klikken kunnen uiteraard ook de andere dagen van de week bekeken worden. Geen lastig gedoe meer met het downloaden van roosters of PDF-bestanden, aldus Bram Kranenburg!"


Tijdwinst door gekoppelde functies

Doordat de nieuwsbrief, narrowcasting, website, Social Media en Nieuwsregio met elkaar gekoppeld zijn, boek je een enorme tijdwinst. Je hoeft immers niet elke keer opnieuw een artikel te maken. Je maakt simpelweg een nieuwsbericht op de website en deze kun je vervolgens gebruiken voor je nieuwsbrief, TV-uitzending, Social Media én Nieuwsregio!


Marcel Plasmeijer en Bram Kranenburg

Digitale nieuwsbrieven versturen met MailEngine

Alle waterratten van zwembad De Wel worden periodiek gemaild met de laatste nieuwtjes door middel van MailEngine. Dit nieuws wordt via de berichten, die op de website verschijnen, geïmporteerd in MailEngine, zodat het opmaken van een nieuwsbrief een fluitje van een cent is geworden. Via de website kunnen bezoekers zich inschrijven.

TV-uitzendingen in het zwembad? Dat kan!

Op een televisiescherm in het zwembad worden diverse nieuwtjes, informatie, acties en andere bijzonderheden getoond. Ook zijn de laatste Facebook berichten en tweets van zwembad de Wel op deze TV te bekijken. De uitzending is te onderhouden met de narrowcastingapplicatie van Refresh Media: PublishEngine

Automatisch nieuws doorplaatsen naar Nieuwsregio

Nieuws op de website van zwembad de Wel wordt automatisch doorgeplaatst naar Nieuwsregio: een online platform van regionaal nieuws. Op deze manier wordt belangrijke content, zoals evenementen, aanbiedingen en andere interessante content, eenvoudig gedeeld met een website die maandelijks gemiddeld een halve ton bezoekers heeft.