Menu uitklappen

Webshop LampOnline.nl professioneler

Hanglampen, stalampen, spots en lichtbronnen, maar ook schilderijen en klein meubulair tegen scherpe prijzen welke gratis worden thuisbezorgd, dat is shoppen bij LampOnline.nl

Nieuwe webshop voor LampOnline.nl

Refresh Media heeft voor Lamponline een nieuwe webshop ontworpen en gebouwd op basis van CS-Cart. Dit is het Content Management Systeem waarmee gemakkelijk en snel producten online verkocht en betaald kunnen worden. De opdracht was om een webshop te ontwerpen welke aansluit bij de scherp geprijsde producten van LampOnline.nl, maar ook een gevoel van kwaliteit en vertrouwen uitstraalt. LampOnline had eerder al een webshop op basis van OS-Commerce. Dat Content Management Systeem beviel niet, dus werd de overstap gemaakt naar een professionelere back-office en vormgeving.

Nieuwe webshop voor LampOnline.nl

LampOnline.nl verkoopt sinds 2005 online artikelen. De producten zijn, mits voorradig, te bezichtigen in de verlichtingsmegastores Lichtplaza Almere (1200m²) of Zaandam (800m²). Door groot in te kopen bij Nederlandse leveranciers en rechtstreeks bij Italiaanse en Chinese fabrieken, kan Lamponline zeer voordelig verlichting leveren. Door verhelderend lichtadvies van Lamponline bent u altijd zeker van de beste lamp op de juiste plek.