Menu uitklappen

Viproses op rozen met nieuwe 'smartphone proof' website

Viproses is een rozenkwekerij die constant bezig is om de beste kwaliteit snijrozen te kweken, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar. Verser kan niet! Dit gebeurt in de kassen van de familie Sassen uit Ter Aar en Nieuwveen. Inmiddels kweekt Viproses meer dan 12 soorten rozen die via de Nederlandse bloemenveilingen over de hele wereld worden verkocht! Van prachtige "traditionele" witte rozen, rode rozen en pastelrozen tot en met "gepimpte" rozen met allerlei bijzondere coatings. Deze rozen zijn voor de lokale markt online te bestellen via de vernieuwde website: www.viproses.nl.

Eenvoudig rozen bestellen via viproses.nl
Net als dat een huis nooit helemaal af is, moet ook een website continu onderhouden worden. Dit kan nu eenvoudig gedaan worden door de vernieuwe website. Viproses kan met SiteEngine snel en makkelijk het aanbod en prijzen op de website aanpassen. Tegelijkertijd heeft de website een opfrisbeurt gekregen, waarbij gekozen is om de 'oude vertrouwde' uitstraling terug te laten komen in de nieuwere variant.

Met calculator en smartphone proof
Andere handige toevoegingen aan de site zijn de calculator en het feit dat de website zich automatisch aangepast aan smartphones. De calculator dient het gemak van de websitebezoeker: die rekent de totaalprijs uit op basis van het aantal rozen.

Dus... wie ga jij verrassen met de Viproses van Sassen? Neem een kijkje op de vernieuwe website en bewonder het grote aanbod aan rozen!