Menu uitklappen

Sakura Finetek Europe prefereert MailEngine

Sakura Finetek Europe biedt wereldwijd ingenieuze oplossingen voor laboratoria en is overgestapt op MailEngine van Refresh Media. Tien internationale vestigingen van de organisatie versturen nu digitale nieuwsbrieven met deze nieuwsbrief software. 

MailEngine bleek de uitkomst door de uitstekende gebruiksvriendelijkheid 

Door de rijke historie (1871) beschikt de Sakura over diepgaand inzicht in technologie, kwaliteit, betrouwbaarheid, 'value for money' en de wensen van hun klanten. Hierdoor is de organisatie in staat om betrouwbare producten en diensten te leveren van hoge kwaliteit. Het hoofdkantoor zit in de Verenigde Staten en daarnaast heeft Sakura diverse regionale vestigingen, waaronder in Nederland. De organisatie was op zoek naar nieuwsbrief software voor haar vestigingen in Europa. MailEngine van Refresh Media bleek de uitkomst! Met name de gebruiksvriendelijkheid van het systeem sprak Sakura aan. 

Meer info over MailEngine


Professionele nieuwsbrieven met MailEngine

Periodiek een nieuwsbrief versturen, is een voordelige manier om meer websitebezoekers en conversie te genereren. Met MailEngine wordt e-mail marketing voor iedereen een stuk toegankelijker! Door deze email marketing software verstuur je namelijk eenvoudig professionele nieuwsbrieven en kunnen de statistieken van de verstuurde e-mails bekeken worden. Zo houd je jouw relaties op de hoogte van interessante zaken, zoals: aanbiedingen, projecten, actualiteiten, producten, foto's, acties en evenementen. Wacht niet langer om te beginnen: een nieuwsbrief maken doe je voortaan met nieuwsbriefsysteem: MailEngine!