Menu uitklappen

QuetzalTravel.nl verbeterd met 3x meer websitebezoekers

Quetzal Travel verzorgt rondreizen op maat naar Costa Rica en Ecuador. De organisatie biedt exclusiviteit, authenciteit en kleinschaligheid. Vakantiegangers bezoeken namelijk plekken die voor anderen verborgen blijven! Door hun specialistische kennis en ruime ervaring gaan zij net dát stapje verder waar andere reisorganisaties ophouden. Alhoewel de reisbranche onder druk staat, is Refresh Media er in geslaagd om 3x meer websitebezoekers te generen door de website te verbeteren.

Bezoek de website »

 
Bekijk de website: www.quetzaltravel.nl 

2x meer websitebezoekers via Google

De vernieuwde website is niet alleen mooier en gebruiksvriendelijker, maar ook geschikt gemaakt voor smartphones. Dit zorgt voor 43% minder bouncers (afhakers) onder smartphone gebruikers. Het aantal bezoekers via smartphones is daarmee verdubbeld vergeleken met de vorige website. Daarnaast worden er 2x meer webpagina's bezocht en men blijft 30% langer op een pagina vergeleken met de oude site. Alhoewel de nieuwe website nog niet SEO-geoptimaliseerd is op trefwoorden om de vindbaarheid te verbeteren via Google is het bezoek via Google al wel verdubbeld. Dat komt door het zoekmachine vriendelijke Content Management Systeem; SiteEngine. De volgende stap is SEO en Adwords om nog meer traffic/conversie te genereren.

Belangrijkste verschillen t.o.v. de oude website op een rijtje:

  • 3x meer websitebezoekers
  • 2x meer paginaweergaven per bezoeker
  • 2x meer websitebezoekers via Google
  • 30% langer op een pagina
  • 2x meer bezoek op mobiel
  • 43% minder bouncers (afhakers) op mobiel

Quetzal Travel over Refresh Media

"Onze 8 jaar oude website was nodig aan vervanging toe. Deze was bijvoorbeeld niet goed te lezen op tablets en mobiele telefoons. Verder was een grote wens van ons om offertes naar de klant te versturen binnen onze website, zodat men bij het lezen van de offerte in de sferen van Costa Rica of Ecuador zou blijven. Door verhuizing van onze toenmalige websitebouwer naar de kop van Noord-Holland zijn wij bij ons in de buurt gaan kijken. Inmiddels hadden we veel enthousiaste verhalen gehoord over Refresh Media. Vanaf het eerste contact met Ron Kesting verliep alles naar onze wens. Zelfs boven verwachting. Wij waren gewend dat wij weken op een wijziging moesten wachten waar ook nog eens de hoofdprijs voor werd gerekend. Bij Refresh Media wordt alles heel snel opgepakt. Zelfs tijdens een telefoongesprek met Ron past hij de gevraagde dingen meteen aan, ongekend!" Aldus Loek en Marjan van der Laan van Quetzal Travel.

Geïnteresseerd in onze diensten? 

Geïnteresseerd in een verfrissende website, een webapplicatie of effectieve online marketing? Neem dan contact op met Refresh Media! Bellen kan ook naar: 0172 57 04 24.

Contact opnemen »