Menu uitklappen

Opfrisser & nieuwbouw Vink+Veenman.nl

Vink+Veenman, een gerenommeerd bouw- en ontwikkelingsbedrijf in het Groene Hart, vond dat de website op de schop moest om zichzelf beter te profileren als allround bouwer. "In de oude website kwam dit niet voldoende naar voren. Refresh Media heeft haar naam eer aan gedaan en een frisse website vormgegeven" aldus Ronald Goedhart van Vink+Veenman.  

www.vinkenveenman.nl

Refresh Media werd ingeschakeld om het digitale visitekaartje onder de loep te nemen voor een stevige opfrisser. Die verbouwing is uiteraard gelukt. De oude website (zie screenshots onderaan) was niet in balans qua vormgeving en de bezoeker moest onnodig vaak op de muis klikken om te komen tot de gezochte informatie. De gebruiksvriendelijkheid is sterk verbeterd en de verbeteringen van het design zijn te zien in onderstaande screenshots.

Voorafgaand aan de bouw werd een goede fundering neergezet doordat een FreshFactor analyse losgelaten werd op oude website. Op basis van deze analyse werden verbeterpunten en ideeën aangedragen ter optimalisatie van de inhoud, gebruiksvriendelijkheid, actualiteit, vormgeving en promotie. Het resultaat is te bekijken via: www.vinkenveenman.nl. Omdat voor de inhoud gebruik werd gemaakt van de bestaande database realiseerde AHA Automatisering de techniek van het CMS inclusief implementatie van de templates.