Menu uitklappen

Online wijnwebshop: Lekkerflesjewijn.nl

Refresh Media ontwikkelde de vormgeving en techniek achter de webshop Lekkerflesjewijn.nl. Deze webwinkel  staat boordevol lekkere wijnen, champagnes en port.

www.lekkerflesjewijn.nl

In de gemeente Nieuwkoop bezorgt eigenaar Cees van Koert persoonlijk de bestelling bij iedereen thuis. In de rest van Nederland bezorgt logistieke partner DPD de afleveringen. De wijn wordt verpakt in speciale stevige verzenddozen. ‘Via de webshop kan iedereen de bestelling geheel op maat samenstellen. Wij hanteren geen minimale bestelhoeveelheid. En u kunt per fles bestellen. Wij proberen uw bestelling binnen 3 werkdagen te bezorgen. Vanaf 12 flessen wordt iedere bestelling gratis bezorgd in geheel Nederland, behalve de waddeneilanden. Indien klanten minder dan 12 flessen bestellen dan brengen wij € 7,95 als bijdrage in de bezorgkosten in rekening‘. De voordelen van Lekkerflesjewijn.nl zijn: 
- Eenvoudig en snel bestellen
- Per fles bestellen
- Veilig betalen
- Gratis bezorgen vanaf 12 flessen
- Scherpe prijzen
- Kwaliteitswijnen 

www.lekkerflesjewijn.nl

"Cees kan alles zelf"
Refresh Media ontwikkelde de webshop. "Cees kan zelf wijnen plaatsen en verwijderen via een Content Management Systeem door in te loggen. Per product kan hij productinfomatie plaatsen en bijvoorbeeld aangeven of de wijn in de aanbieding is. Wij maken alles zodanig dat de klant alles zelf kan onderhouden en ons niet meer nodig heeft. Uiteraard bieden wij wel ondersteuning op technisch vlak als Kees dat nodig mocht hebben', legt Ron Kesting van Refresh Media uit. 

Professioneel vormgegeven
‘Het werkt eigenlijk heel eenvoudig en ik ben zelfs met photoshop aan de slag gegaan om foto's van de wijnflessen te bewerken. De webshop is zeer professioneel vormgegeven door Refresh Media. Direct nadat de site live was kreeg ik de eerste bestelling al binnen! Blijkbaar wordt de shop goed gevonden via Google’, vertelt Cees enthousiast. Shoppers kunnen gratis betalen met iDEAL of via een overschrijving. Maar uiteraard is het ook mogelijk om contant te betalen door de wijnen zelf op te halen. 

Bezoek de webshop via www.lekkerflesjewijn.nl