Menu uitklappen

Online communicatie Triathlon Nieuwkoop

Net als voorgaande jaargangen verzorgt Refresh Media de website van Stichting Triathlon Nieuwkoop: www.triathlon-nieuwkoop.nl. Dit jaar is besloten om de website op te frissen en het evenement sterker online te promoten via Social Media en digitale nieuwsbrieven. Refresh Media heeft daarbij zowel een adviserende als uitvoerende rol op gebied van online communicatie.


Homepage: www.triathlon-nieuwkoop.nl


Triathlon Nieuwkoop is online weer helemaal up-to-date 

De website van de 31e Vink+Veenman Triathlon Nieuwkoop is volledig vernieuwd. Vrijwilligers van Stichting Triathlon Nieuwkoop kunnen deze site zelf bijhouden en beheren via SiteEngine. Alle nieuwsberichten die de organisatie plaatst verschijnen automatisch ook op Twitter en Facebook dankzij Social Media Booster. Dat is een applicatie die Refresh Media heeft ontwikkeld. Digitale nieuwsbrief

Naast de site sponsort Refresh Media ook de digitale e-mailnieuwsbrief welke opgemaakt en verstuurd wordt met  MailEngine. Iedereen die graag op de hoogte blijft van dit prachtige evenement, kan zich online aanmelden voor deze e-mailnieuwsbrief!

TV Displays met tussentijden en uitslagen

Tijdens het evenement zijn tussentijden via TV schermen te bekijken op het evenemententerrein. Roulerend worden daarop tevens sponsoruitingen getoond. Deze uitzending wordt gerealiseerd met de narrowcastingapplicatie: Publish Engine welke ook gesponsord wordt door Refresh Media.

Triathlon Nieuwkoop gesponsord door Refresh Media

Winnaar trio's 2012

Het Refresh Media triathlon team heeft in 2012 een knappe prestatie geleverd door als eerste te finishen bij de trio's tijdens de 30e Vink+Veenman Triathlon Nieuwkoop.  Ramon Vleerlaag noteerde een mooie 3e tijd tijdens het zwemonderdeel van 2,5 km. Hij finiste in 00:33:10. Vervolgens fietste Erik van Lakerveld iedereen zoek. Hij legde de 81 km af in de snelste tijd van 01:56:40. Daarna was het de beurt aan Raymond Pet om af te ronden met 20 km hardlopen. Raymond zette een prima derde tijd neer door in 01:15:02 te finishen. Gezamelijk kwam hij met Ramon, Erik en team captain Remko Vleerlaag over de finishstreep (zie foto's). Geïnteresseerd in een verfrissende website, een webapplicatie of effectieve online marketing? Neem dan contact op met Refresh Media! Bellen kan ook naar: 0172 570424.