Menu uitklappen

LEKKER SHOPPEN: lektuinmaterialen.nl

Tuinieren anno 2012: Tuin uploaden, producten bestellen, hovenier uitzoeken en alles laten bezorgen. Gelukkig is de digibeet ook nog steeds welkom bij LEK Tuinmaterialen!
 


Refresh Media heeft voor LEK Tuinmaterialen een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop gebouwd. LEK Tuinmaterialen had voorheen een informatieve website, waar alleen een paar producten op getoond werden die niet besteld konden worden. De nieuwe webshop zorgt er voor dat klanten efficiënter online het ruime assortiment kunnen bekijken en bestellen. Daarnaast is het voor het bedrijf uit Ter Aar eenvoudig om producten online te plaatsen. 
 
LEK Tuinmaterialen
Bij LEK Tuinmaterialen kun je terecht voor bestrating, natuursteen, grind, split, zand, verlichting, terrastegels, tuinhout, blokhutten, veranda's, traptreden, borders en vijvers. Via het kopje 'showtuinen' vind je een aantal inspirerende opgeleverde projecten. Voor online advies kun je zelfs jouw eigen tuin uploaden. De producten die overzichtelijk zijn weergegeven kun je laten bezorgen. Wil je het jezelf gemakkelijk maken dan kun je bij het bedrijf ook tegelijkertijd gereedschap huren ten behoeve van de tuinaanleg. Mocht je helemaal geen groene vingers of tijd hebben dan kun je via de site een groot aantal hoveniers vinden die alles voor jouw regelen. 

LEKKER GESHOPT
Kortom: online kun je alles regelen en bestellen viawww.lektuinmaterialen.nl. Kun je daarna verder met online shoppen en in je tuin relaxen als die weer op orde is.  

Digibeten

Gelukkig kunnen digibeten gewoon kijken voelen en contant betalen aan de Harsweg 26 in Ter Aar op het industrieterrein. Geen TomTom of kaart benodigd want in Ter Aar weet iedereen waar het is. Om digibeten op weg te helpen zijn de producten in de webshop onderverdeeld in een aantal overzichtelijke categorieën. Hieronder een aantal screenshots: 

www.lektuinmaterialen.nl


www.lektuinmaterialen.nl


www.lektuinmaterialen.nl


EuroEngineDe nieuwe webshop is gebouwd met EuroEnginewat is gebaseerd op CS-Cart software. Het ongekende aantal functionaliteiten van deze applicatie maakt het mogelijk om webwinkels te ontwikkelen met specifieke eisen. Natuurlijk is het design van iedere webwinkel uniek en geheel volgens de huisstijl. Dankzij het Content Management Systeem (CMS) is de webshop eenvoudig te onderhouden.