Menu uitklappen

Fitmedix krijgt facelift en is beter vindbaar via Google

Voor Fitmedix heeft Refresh Media de huisstijl, brochure en  website ontwikkeld welke tevens geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Fitmedix is een kliniek die zich richt op de menselijke schoonheid, -gezondheid, -huid en -levensstijl.Fitmedix: health, lifestyle, beauty & skin
Met een gezonde “lifestyle” zit je lekkerder in je vel, loop je minder kans op ziektes en blijf je langer fit. Fitmedix helpt daarbij door met moderne apparatuur de gezondheid (“health”) op vitale punten te meten. Is die niet optimaal door bijvoorbeeld overgewicht, roken etc. dan helpt Fitmedix je naar een gezonder gewicht met het programma Body-Balance. Zijn er medische afwijkingen, dan wordt je doorverwezen naar een specialist. Fitmedix neemt dus preventieve actie om gezondheidsproblemen te voorkomen. Als je je goed voelt wil je er ook goed uitzien. Met het Fitmedix programma “beauty” en “skin” zorgt Fitmedix ervoor dat je huid er jong en vitaal uitziet. Bezoek de website van Fitmedix voor meer informatie www.fitmedix.nl.


www.fitmedix.nl

Logo, huisstijl, advertenties en brochure

Refresh Media heeft voor Fitmedix een huisstijl ontwikkeld die de gewenste frisheid, sportiviteit met een medisch tintje. De verschillende kleuren blauw maken het fris en betrouwbaar, de esculaap in de letter 'X' staat voor genezing en zorgt voor de medische uitstraling. Tevens zijn visitekaartjes, advertenties en een brochure ontworpen geheel in lijn met de website.

 

Naast het logo zijn er onderstaande iconen ontworpen die de 4 categorieën extra kracht geven.Website en zoekmachine optimalisatie

De uitstraling van de website is net als het logo een combinatie tussen fris en medisch. De heldere navigatiestructuur zorgt ervoor dat bezoekers snel de doelbestemming bereiken. Om de vindbaarheid te vergroten heeft Refresh Media tekstueel alle webpagina's geoptimaliseerd voor zoekmachines op diensten ven Fitmedix  en plaatsnamen uit de regio. Zo zijn er zogenaamde vangpagina's aangemaakt welke goed opgepikt worden door de zoekmachines.

De motor achter de website vormt SiteEngine. Dit is het Content Management Systeem waarmee Fitmedix op eenvoudige wijze de website zelf kan aanpassen. Bovendien kun je daarmee de vindbaarheid via zoekmachines van de websites verbeteren. De werking daarvan wordt uitgelegd tijdens een training bij oplevering van een website. Als naslagwerk zijn  filmpjes online zijn te bekijken. Daarin worden de meest gebruikte functionaliteiten belicht.

Geïnteresseerd in een nieuwe website of wil je meer weten over SiteEngine? Neem dan contact op met Refresh Media! Bellen kan ook naar: 0172 570424.