Menu uitklappen

Adverteren via Google (SEA)

Wil je direct resultaat? SEA (Search Engine Advertising), of zoekmachine advertenties, zorgt voor meer websitebezoekers via advertenties op Google. Het gaat hierbij om de betaalde resultaten bovenaan de webpagina. Bij SEA draait alles om doelgerichte campagnes. Met de juiste zoektermen en het juiste budget, bereik je het juiste doelpubliek. Ongeveer 90% van de internetgebruikers zoekt een product of dienst via Google. Door Adwords in te zetten bereikt je dus nagenoeg de hele internetmarkt! Wij helpen je graag met het opzetten van deze online campagnes. 

  • Doelgericht: de advertentie wordt alleen zichtbaar aan degenen die naar jouw producten of diensten op zoek is. Zo bereikt je veel efficiënter de doelgroep.
  • Flexibiliteit: de advertenties verschijnen direct online en kunnen even snel verwijderd worden. Zo is het ideaal voor tijdelijke acties!
  • Prijsrendement: In vergelijking met andere manieren van reclame maken (advertenties in bladen en tijdschriften) is SEA een relatief goedkope manier om naamsbekendheid te vergroten.
  • Controle: Het toezicht op Adwords-campagnes is groot. Zo kun je de campagne geografisch preciseren, eenvoudig de kosten beheren en kiezen met welke woorden jouw campagne verschijnt. 
Refresh Media in 60 sec.
Refresh Media denkt mee over applicaties, design & communicatie
Kantoor overzichtOranje tulpenInterieur