Menu uitklappen

www.rallykever.nl: 'het dak eraf!'

Het Groene Hart is 2 groepsactiviteiten rijker: Cruisen in een Kever Cabrio en toeren op electrische scooters. Refresh Media realiseerde de website: www.rallykever.nl ook te vinden via de url: www.kevercabriorallygroenehart.nl. Deze lange url is gekozen om de vindbaarheid te verhogen via Google.Kever Cabrio Rally
Wat is een Kever Cabrio Rally? Dat is een avontuur met een wedstrijdelement! Je rijdt met vier deelnemers per kever een prachtige route door het Groene Hart en ondertussen is het wel de bedoeling dat er een paar lastige vraagstukken worden opgelost, de nostalgische puzzelrit. Daarnaast zijn er diverse pit-stops, de ene keer voor een hapje en/of drankje, de andere keer voor het vervullen van een spannende opdracht, natuurlijk worden de chauffeurs getest op een paar uitzonderlijke verrichtingen. En vergeet op een mooie dag de zonnebrand niet... Want het dak kan er af! Hierdoor kun je optimaal genieten van het mooie Groene Hart. Bezoek de website voor meer info: www.rallykever.nl


Website: rallykever.nl / kevercabriorallygroenehart.nl

Voor dezelfde initiatiefnemers van deze Groene Hart experience ontwikkelde Refresh Media eerder al de website www.puur-trouwservice.nl en de webshop www.puur-trouwidee.nl inclusief de logo's en huisstijlen.

Puur Trouwservice
Via www.puur-trouwservice.nl kan het toekomstige bruidspaar een sjieke rolls, een nostalgische kever cabrio, authentieke scooters of een hippe loungesloep boeken. De rolls wordt binnenkort verkocht en maakt plaats voor een adembenemende retro VW bus.
Website: www.puur-trouwservice.nl

Webshop Puur Trouwidee
Puur Trouwidee is een webshop gevuld met sfeervolle gadgets rondom de huwelijksvoltrekking. Zowel voor, tijdens als na het huwelijk is er voor elk wat wils.
Webshop: www.puur-trouwservice.nl