Menu uitklappen

Win een iPad via de Dujardin Facebook App

Refresh Media heeft voor Dujardin een Facebook App ontwikkeld. Van augustus tot eind november 2012 vind je aan een fles een blauwe Dujardin stirrer en een unieke code. Deze code, welke aan het halsetiket is bevestigd, kan ingevuld worden via de App op de Facebookpagina van Dujardin of via www.vieux.nl.

Klik hier om de app te bekijken

Na invullen van de code maakt iedereen kans op een iPad en verschijnt de melding dat de winkans vergroot kan worden door een leuke Dujardin foto te delen via Facebook.

Klik hier om de app te bekijken
Dujardin Facebook App

Social Media: deel de foto met je vrienden via Facebook
Alle deelnemers aan deze actie die hun leukste Dujardin foto plaatsen op www.facebook.com/DUJARDIN.nl maken nog meer kans op een Dujardin-iPad. De foto’s die de meeste likes hebben verzameld dingen mee naar een Dujardin  iPad.

Klik hier om de app te bekijken

Meedoen?
Koop een fles Dujardin bij de slijter. Ga naar www.facebook.com/DUJARDIN.nl . Klik rechtsboven op de op de App of rechtstreeks via: http://www.facebook.com/DUJARDIN.nl/app_190322544333196.  Lukt dat niet dan kan het ook via www.vieux.nl. Vul de unieke code in inclusief de overige gegevens. Vergroot je winkans op de iPad door een leuke foto te delen via de Dujardin Facebook pagina. Photoshoppen mag natuurlijk ook!

Klik hier om de app te bekijken

Klik hier om de app te bekijken