Menu uitklappen

Werkplaats Alphen: een goede website is het halve werk

Werkplaats Alphen is een uniek concept in de regio. Bij deze werkplaats, gevestigd in Alphen aan den Rijn, kunnen zowel particulieren als bedrijven professionele werkplekken huren. Op deze manier kan elke klus geklaard worden, waar anders geen ruimte voor zou zijn. Vanaf nu zijn deze werkplekken snel en eenvoudig online te reserveren via de nieuwe website: www.werkplaats-alphen.nl. Werkplaats Alphen heeft hiermee de perfecte tool in handen om aan de weg te timmeren!

Logo, huisstijl en website
Naast de website heeft Refresh Media de naam bedacht en het logo en de huisstijl ontwikkeld voor Werkplaats Alphen. Het uitgangspunt hierbij was dat het duidelijk en to-the-point moest zijn. Vandaar dat er gekozen is voor een robuust logo in de kleuren geel/zwart. Dit geeft het geheel een constructieachtige uitstraling waardoor de associatie met een werkplaats snel gemaakt is. Deze look and feel is tevens doorgevoerd in de gehele uitstraling van de website.Handige beschikbaarheidskalender en een responsive design
Gemak dient de mens. Vandaar dat in de website van Werkplaats Alphen een reserveringssysteem gebouwd zit waarmee werkplaatsen meteen te reserveren zijn! Ook kan je in één oogopslag zien of de ruimte die jij nodig hebt voor een bepaald moment nog beschikbaar is. Verder is de gehele website compatible voor smartphones en tablets. Dit houdt in dat de website aangepast wordt aan de grootte van elk scherm.Geïnteresseerd in een verfrissende website, een webapplicatie of effectieve online marketing? Neem dan contact op met Refresh Media! Bellen kan ook naar: 0172 57 04 24.