Menu uitklappen

Website van Mariahoeve Logies opgefrist

Mariahoeve-Logies is een sfeerboerderij waar vele toeristen jaarlijks logeren voor de rust, ruimte en recreatie! Op het familiebedrijf Mariahoeve worden elke dag 65 koeien gemolken. De rustgevende uitgestrekte veenweidepolders zijn het decor voor wandel en fietsliefhebbers. 

Bekijk de website van Mariahoeve-Logies »

 

FUNCTIONALITEITEN NIEUWE WEBSITE

Belangrijk was om de mooie omgeving te tonen en de centrale ligging te promoten. Vandaar dat bovenaan de homepage fraaie drone videobeelden zijn geplaatst met highlights van het natuurgebied rondom Mariahoeve- Logies. Hierdoor krijgt de bezoeker bezoeker snel een totaalbeeld van de omgeving. De centrale ligging wordt gevisualiseerd door middel van een Google Maps kaart. Deze heeft markers met de locatie van Mariehoeve Logies en interessante activiteiten in de omgeving zoals natuurgebieden, pretparken en evenementen. Tevens wordt de conversie op de nieuwe website gestimuleerd met call-to-actions zoals informatie aanvragen en een beschikbaarheidskalender. Ook is social media in de website geïntegreerd met zowel een plugin als like-button van Facebook.


Geïnteresseerd in onze diensten? 

Geïnteresseerd in een verfrissende website, een webapplicatie of effectieve online marketing? Neem dan contact op met Refresh Media! Bellen kan ook: 0172 57 04 24.