Menu uitklappen

Qui Vive scoort online beter dan andere hockeyclubs

Hockeyclub Qui Vive presteert online beter dan andere hockeyclubs met de nieuwe website: www.quivive.nl. Door deze frisse wind begint de hockey vereniging met ruime voorsprong op haar tegenstanders! Niet alleen wint de Kwakelse vereniging punten op het gebied van vormgeving en gebruiksvriendelijkheid, ook scoort de club tijdwinst als het om administratieve rompslomp gaat. 


"Wij kunnen ons met trots onderscheiden van vele andere (hockey)verenigingen"

Rob Das, voorzitter hoofdbestuur van de hockeyclub, vertelt: "Wij hebben een prachtige, vernieuwde website! Dankzij de bijdrage van Refresh Media heeft deze site een moderne vormgeving gekregen, een sterk verbeterde navigatie en veel mogelijkheden waardoor alle informatie kleurrijk, overzichtelijk en goed toegankelijk is. De bezoeker kan snel bij alle gegevens o.a. omtrent de wedstrijden, het actuele nieuws, sponsorzaken, de barbezetting en de agenda. Maar er kan ook naar de geplaatste video ’s gekeken worden. Kortom: een nieuwe site waarmee wij ons met trots kunnen onderscheiden van vele andere (hockey)verenigingen." 
Lees de rest van de review hier >>>

Tijd winnen door gekoppelde applicaties

Doordat de website, nieuwsbrief en narrowcasting met elkaar gekoppeld zijn, boekt Qui Vive een enorme tijdwinst. De club maakt simpelweg een nieuwsbericht op de website en kan deze vervolgens ook gebruiken voor de nieuwsbrief en TV-uitzending! Dit scheelt veel knip-en-plakwerk en dus tijd. Op deze manier kan de hockeyclub zich bezighouden met hetgeen waar het écht om draait: trainingen en wedstrijden spelen!   

Geen heen-en-weer-geklik meer tussen een admin-omgeving en de website

De hockeyclub kan gewoon met het huidige ledensysteem LISA blijven werken; die draait nog steeds op de achtergrond. Wel is het CMS en de vormgeving meer van deze tijd. Door de koppeling met LISA en de website kunnen standen, wedstrijduitslagen, leden en andere verwante zaken uit LISA worden opgehaald. Daarnaast is de website gebruiksvriendelijker geworden in onderhoud doordat content op de website nu eenvoudig en snel aangepast kan worden. Dit komt door het 'inline editing' CMS 'SiteEngine'. Dit Content Management Systeem is gebaseerd op de "What you see is what you get" methode. Hiermee past de hockeyclub real-time teksten, afbeeldingen en dergelijke aan direct in de websiteomgeving. Zo zien zij meteen het uiteindelijke resultaat! Geen heen-en-weer-geklik meer dus tussen een 'admin-omgeving' en de website!

 Bezoek de website via: www.quivive.nlOok toe aan een Refresher? Bekijk eerst de voorbeelden via www.opfrissertje.nl en neem daarna contact of stuur een mail aan: support@refresh-media.nl