Menu uitklappen

WebDoc: NU MET SLEUR-EN-PLEUR!

Het gebeurt te vaak dat bestanden, documenten en foto’s moeilijk of helemaal niet te delen zijn met collega’s en klanten. Dit zorgt voor vertraging en inefficient werken. Vanaf nu is dit probleem verleden tijd dankzij WebDoc! Dankzij deze online applicatie kan er voortaan effieciënter online samengewerkt worden.


'SLEUR-EN-PLEUR'
Het uitwisselen van bestanden was nog nooit zo gemakkelijk. Dankzij de nieuwe 'SLEUR-EN-PLEUR' functionaliteit kunnen bestanden eenvoudig vanaf de harde schrijf in WebDoc gesleept worden. Met WebDoc heb je een eigen webruimte waar je bestanden kunt uploaden en downloaden. Geen gedoe meer met heen en weer sturen van documenten, volle mailboxen en verschillende versies, maar alles weer op orde.


€ 120,- per jaarIedere gebruiker heeft op WebDoc een eigen wachtwoord en behoort tot een gebruikersgroep. WebDoc is een intranetomgeving: een beveiligde website waar interne medewerkers of bevoegden kunnen inloggen. Afhankelijk van de gebruikersgroep zijn bepaalde mededelingen en bestanden wel of niet zichtbaar. Vertrouwelijke zaken zijn veilig bij WebDoc. Bel 0172 570424 voor meer info.

 WebDoc:

  • is een beveiligd intranet met niveaus gebruikersgroepen
  • zorgt ervoor dat je wereldwijd bereikbaar bent via persoonlijke login
  • is ideaal voor het bewerken, up- en downloaden van informatie
  • is een goede aanvulling op interne communicatie

Veilig bestanden en gegevens uitwisselen met WebDoc? Neem dan contact op met Refresh Media.