Menu uitklappen

Webapplicatie gebouwd om rapporten te creëren

Voor Divari heeft Refresh Media een webapplicaite ontwikkeld waarmee leerkrachten online rapporten kunnen aanmaken en invullen. Naast deze webapplicatie ontwikkelde Refresh Media ook de website: divari.nl welke tevens is geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Divari.nl

Online rapporten aanmaken en printen

Divari is een webapplicatie voor basisscholen. Met Divari kunnen leerkrachten online rapporten aanmaken, invullen, bekijken, uitprinten en archiveren. Het digitale rapportsysteem bespaart tijd en kosten. Een Divari rapport invullen werkt beduidend prettiger en sneller dan het invullen van een traditioneel schoolrapport.

Webapplicatie


Ontwikkeld in overleg met leerkrachten

De interface en functionaliteiten van Divari zijn ontwikkeld in overleg met leerkrachten uit het basisonderwijs. Leerkrachten hebben geen handleiding nodig om de rapporten in te vullen. Deze eigenschappen maken Divari een uitstekend digitaal rapport voor basisscholen. Dat wordt bewezen door het aantal gebruikers dat gestaag groeit. Bekijk de video op de Divari website om te zien hoe eenvoudig het rapportsysteem werkt of ga alvast online aan de slag met de demo. Divari is ontwikkeld in samenwerking met Reclame aan de kust.

Divari.nl

Ook interesse in een gebruiksvriendelijke webapplicatie of een stijlvollere website die beter gevonden wordt via Google? Neem dan contact op met Refresh Media.