Menu uitklappen

Corporate website van De Haan Petfood krijgt opfrisser

De Haan Petfood is gespecialiseerd in de globale productie van honden- en kattenvoer voor een concurrerende prijs. Dit alles is mogelijk dankzij de volledig geautomatiseerde productie en verpakkingslijnen. De Haan Petfood exporteert naar meer dan 30 verschillende landen binnen en buiten Europa. De organisatie is al jaren een loyale opdrachtgever van Refresh Media en wilde de website een universele uitstraling geven.

Bekijk de website van De Haan Petfood »


DE OPDRACHT

Meer beeld en sterke korte teksten. Dat is de belangrijkste opdracht van de opfrisser. De website moet een breed, wereldwijd publiek aanspreken en de focus moet op het aanbod van de honden- en kattenblikken liggen. Het doel is dat (potentiële) klanten in één oogopslag inzicht krijgen in het totale aanbod van De Haan Petfood op een visuele manier. 

In één oogopslag inzicht in het aanbod, dat was het doel

"Klanten hebben nu een duidelijk overzicht van ons aanbod. Je krijgt binnen één oogopslag een beeld van de verschillende merken en varianten en ziet ook gelijk hoe deze blikken eruit zien. Daarnaast spreekt de visuele opzet erg aan en worden de blikken gelijk aan de dieren gelinkt. Hier kunnen we weer mee vooruit!" aldus Yolanda Ahles, directeur van De Haan Petfood. 

Ook interesse in een online marketing plan of een vernieuwde website? Neem eens contact op voor de mogelijkheden via: support@refresh-media.nl of +31 (0)172 570 424.