Menu uitklappen

Verandering van spijs doet eten: JouwHapjes.nl staat live!

JouwHapjes.nl werkt dagelijks in haar keuken aan de lekkerste hapjes, heerlijkste lunches en mooiste buffetten en diners voor bedrijf en particulier! Via de nieuwe webshop, gerealiseerd door Refresh Media, kunnen bezoekers online warme hapjes, luxe broodjes, koude hapjes, buffetten, salades en nog veel meer bestellen!

Foto: De eerste bestelling van JouwHapjes.nl is bezorgd... bij ons!

Via deze webshop is het voor klanten mogelijk om uit een groot assortiment hapjes te kiezen en te bestellen. De bestelling wordt vervolgens bij de klant bezorgd op de gewenste datum en tijdstip. Ook is het eenvoudig navigeren door het brede assortiment dankzij de heldere menubalk en opmaak van de webshop. De opmaak van de website is overigens gebaseerd op de opmaak van de website van de Vlinder in Ter Aar, ook ontworpen door Refresh Media.

Hapjes bestellen doe je via: www.jouwhapjes.nl

JouwHapjes.nl kan eenvoudig haar assortiment aanpassen

De content op JouwHapjes.nl is eenvoudig aan te passen. Dus wanneer er, bijvoorbeeld, een verandering in het hapjesassortiment plaats vindt, kan dit eenvoudig doorgevoerd worden. Dit komt door het 'inline editing' CMS 'SiteEngine'. Dit Content Management Systeem is gebaseerd op de "What you see is what you get" methode. Hiermee pas je real-time teksten, afbeeldingen en dergelijke aan, direct in de websiteomgeving. Zo zie je meteen het uiteindelijke resultaat! Geen heen-en-weer-geklik meer dus tussen een 'admin-omgeving' en de website!  

Meer info over SiteEngine