Menu uitklappen

VanderPeet.nl loopt weer op rolletjes dankzij een Refresher

De site van H.W. van der Peet & Zn, welke onlangs door Refresh Media is opgefrist loopt de website weer op rolletjes. Het plaatsen van occasions gaat 3x sneller via de nieuwe site en de positie in Google is verbeterd. VanderPeet.nl is gebruiksvriendelijker, actiematiger en wordt beter getoond op smartphones.H.W. van der Peet & Zn. verkoopt en produceert carrosserieën en trailers voor hoofdzakelijk losgestorte producten zoals: aardappelen, uien, graan, zout en mosselen. Het bedrijf biedt haar klanten maatwerk oplossingen aan door een breed assortiment aan producten en diensten. Meer info is te vinden op www.vanderpeet.nl welke onlangs door Refresh Media is opgefrist. Dankzij deze Refresher loopt de website weer op rolletjes!

Tijdwinst door technische verbeteringen

De belangrijkste vernieuwing van de website schuilt in gebruiksgemak bij het online plaatsen van occasions. Dit grote aanbod kan nu drie keer zo snel ingevoerd worden. Het is mogelijk om de gegevens in één keer in te voeren, waarna de occasion vervolgens in 3 talen op de website verschijnt. Dat is belangrijke tijdwinst ten opzichte van de oude invoeroptie. Ook het zoeken binnen het aanbod is makkelijker, nu de occasions ingedeeld zijn per type. Op deze manier is het navigeren binnen de website voor de bezoeker een stuk gemakkelijker.

Efficiëncy

De website is ook actiematiger geworden ten opzichte van de oude site. Op elke pagina is een duidelijke button te vinden waarmee makkelijk contact opgenomen kan worden. Wat bijdraagt aan efficiëncy is het feit dat nieuws van de website nu automatisch geïmporteerd kan worden in MailEngine waarmee H.W. van der Peet & Zn. online nieuwsbrieven kan versturen. Zo worden alle vaste klanten en geïnteresseerden eenvoudig en snel periodiek gemaild met de laatste nieuwtjes!


Screenshot van een occasion: www.vanderpeet.nl

Responsive en beter vindbaar

De website is nu responsive. Dat betekent dat de site op mobiele apparaten duidelijk wordt weergegeven: de website schaalt automatisch naar de afmeting van jouw smartphone of tablet. Dankzij adviezen en een SEO cursus kon Van der Peet & Zn. zelf aan de slag om de vindbaarheid op trefwoorden via Google te verbeteren. De vernieuwde website is nu een stuk beter vindbaar via Google!