Menu uitklappen

NieuwkoopWerkt.nl: vacaturebank voor Gemeente Nieuwkoop

Nieuwkoopwerkt.nl is een initiatief van Gemeente Nieuwkoop en Verenigde Ondernemers Nieuwkoop. Met dit initiatief willen de partijen steun geven aan de werving van kandidaten voor vacatures bij Nieuwkoopse werkgevers. Vraag en aanbod wordt op deze manier met elkaar verbonden.

De opdracht

Ontwerp en ontwikkel een gebruiksvriendelijke vacaturebank voor werkzoekenden in de omgeving van Nieuwkoop. Neem in het ontwerp een pagina op waarop succesverhalen getoond worden. Daarnaast mag het ontwerp geen relatie hebben met Gemeente Nieuwkoop of Verenigde Ondernemers Nieuwkoop. Zorg ervoor dat ondernemers een account aan kunnen aanvragen, zodat zij meer informatie kunnen lezen over de kandidaten welke is afgeschermd. Ondernemers moeten vacatures aan kunnen melden. Kandidaten moeten een cv kunnen uploaden.

Het resultaat

Refresh Media ontwikkelde een overzichtelijke en laagdrempelige vacaturebank met een frisse uitstraling. De kleuren zwart en paars zijn gekozen omdat zij geen verband hebben met de huisstijl van Gemeente Nieuwkoop of Verenigde Ondernemers Nieuwkoop. De knoppen ‘aanmelden cv’, ‘vacature aanmelden’ en ‘account aanvragen’ zijn prominent aanwezig omdat dit belangrijke onderdelen zijn. De gehele profielen van kandidaten kunnen pas bekeken kunnen worden door ondernemers als zij ingelogd zijn.

Bekijk NieuwkoopWerkt.nl