Menu uitklappen

Stijgende lijn in de online vindbaarheid van Tirion Finance

Wij zijn altijd zeer trots na het ontvangen van testimonials van tevreden opdrachtgevers. Lezen dat de business van een bedrijf is gegroeid nadat wij werkzaamheden hebben uitgevoerd, is het mooiste wat je als internetbureau kunt wensen! Tirion Finance, een administratiekantoor in Utrecht, over Refresh Media:

Tirion Finance over Refresh Media

Guillaume Janssen van Tirion Finance vertelt: "Wij hebben Refresh Media benaderd met de vraag om de vindbaarheid van onze website op het internet te verhogen. De bestaande website was in Google op geen enkele wijze te vinden op relevante trefwoorden. Dit terwijl de website wel een belangrijk instrument in het marketingplan van Tirion Finance is.

Op basis van onze wensen heeft Refresh Media de website en de voor ons belangrijke zoekwoorden geanalyseerd. Daarna hebben zij een plan gemaakt om de veranderingen, die noodzakelijk waren om de vindbaarheid te verhogen, te realiseren. Om de website ook voor de toekomst gereed te maken en de vindbaarheid ook op lange termijn te waarborgen, hebben wij besloten om de gehele website opnieuw op te zetten. Deze was in korte tijd gerealiseerd waarbij diverse wensen van onze kant zijn meegenomen. Tijdens alle stappen van het proces is de afstemming en communicatie met de medewerkers van Refresh Media zeer prettig geweest. Er is steeds snel en adequaat gereageerd op onze vragen en wensen. Ook de link met ons klantenportaal en het koppelen van de nieuwsfeed van dit portaal is goed uitgevoerd. Al met al zijn de zaken perfect opgepakt en wij zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat.

Binnen 1 maand was de vindbaarheid van onze website aanzienlijk verbeterd. Voor meer dan de helft van de geformuleerde zoekwoorden staan wij binnen Google inmiddels op pagina 1. De vindbaarheid is geweldig verbeterd, namelijk van niet vindbaar tot behoorlijk vindbaar. We zijn er nog niet helemaal, maar we hebben er het volste vertrouwen in, dat we ook voor de laatste zoekwoorden de vindbaarheid nog kunnen verbeteren.

Al met al chapeau€ voor dit geweldige resultaat!"

Tirion Finance BV
Guillaume Janssen