Menu uitklappen

'Opfrissertje' voor Slikkendam Watersport

Oud logo SlikkendamRefresh Media heeft de huisstijl en website van Slikkendam Watersport vernieuwd. Slikkendam is een gerenommeerd watersportbedrijf in Het Groene Hart. Het bedrijf is importeur en dealer van toonaagevende watersportmerken. Nadat vorig jaar een schitterend nieuw pand werd betrokken kon de communicatie niet achterblijven. Als eerste zijn het logo en de huisstijl opgefrist. Dit straalt aanmerkelijk meer watersportgevoel uit: 


Website
Ook de website heeft een metamorfose ondergaan. Ontwerp, vindbaarheid en techniek van het CMS zijn sterk verbeterd. Voorafgaand aan de ontwerpfase is de FreshFactor analyse losgelaten op oude website. Op basis van deze analyse werden verbeterpunten en ideeën aangedragen ter optimalisatie van de inhoud, gebruiksvriendelijkheid, actualiteit, vormgeving en promotie. Het resultaat is te bekijken via: www.slikkendam.nl

Vindbaarheid: 100% SEO score!
De nieuwe website is qua vindbaarheid sterk verbeterd ten op zichte van de oude site. De SEO (Search Engine Optimization) score is 100% via www.lipperhey.nl. Dit betekent dat de inhoud van de site optimaal wordt aangeboden voor zoekmachines zoals Google. Hieronder de scores van de oude site vergeleken met de nieuwe website.
'Zoek de verschillen'
Scores van de oude en de nieuwe website


Nieuwe homepage www.slikkendam.nl
Nieuwe homepage: www.slikkendam.nl

De nieuwe site wordt onderhouden met SiteEngine. Hierdoor zijn wijzigingen makkelijker door te voeren. Slikkendam.nl straalt nu meer watersportbeleving t.o.v. de oude website. Om het verschil te ervaren van dit 'Opfrissertje' zijn de nieuwe en oude website te bekijken via onderstaand fotoalbum:


photobook_1268200512


Nieuw logo Slikkendam

presentatiemap slikkendam

Beeldmerk