Menu uitklappen

Nu €300 korting op MailEngine & 2 maanden gratis proberen!

Probeer nu MailEngine 2 maanden gratis! Wil je daarna niet anders? Dan krijg je bij aankoop ook nog eens €300 korting! MailEngine is een applicatie om digitale nieuwsbrieven te versturen.  Ga naar de speciale actie site en lees meer over de voordelen, werkwijze, tarieven, voorbeelden en bekijk het demofilmpje. 

Bekijk de aanbieding


Professionele nieuwsbrieven met MailEngine

Periodiek een nieuwsbrief versturen, is een voordelige manier om meer websitebezoekers en conversie te genereren. Met MailEngine wordt e-mail marketing voor iedereen een stuk toegankelijker! Door deze email marketing software verstuur je namelijk eenvoudig professionele nieuwsbrieven en kunnen de statistieken van de verstuurde e-mails bekeken worden. Zo houd je jouw relaties op de hoogte van interessante zaken, zoals: aanbiedingen, projecten, actualiteiten, producten, foto's, acties en evenementen. Wacht niet langer om te beginnen: een nieuwsbrief maken doe je voortaan met nieuwsbriefsysteem: MailEngine!

Ik wil een MailEngine

Hoe werkt het?

Om de gebruiksvriendelijkheid te ervaren hebben wij een demo versie gemaakt die iedereen online kan proberen. En wanneer wij een MailEngine opleveren, krijgt de klant altijd een training. Als naslagwerk hebben wij filmpjes gemaakt waarin alle functionaliteiten nog een keer online te bekijken zijn. Handige filmpjes dus in plaats van een dik pak papier. Probeer het snel zelf!

1. Kies een onderwerp en de mailgroep
2. Schrijf je berichten of importeer content via RSS
3. Maak ‘lees meer’ linkjes vanuit de berichten
4. Stuur een testmail en check je nieuwsbrief
5. Verstuur de nieuwsbrief naar de mailgroep
6. Evalueer de statistieken van de verstuurde mailing

Probeer de demo*     Bekijk de tutorials

 *Gebruikersnaam: demo / Wachtwoord: demo