Menu uitklappen

Scala College verstuurt nieuwsbrieven met MailEngine

Het Scala College in Alphen aan den Rijn biedt onderwijs aan op vmbo-, havo- en vwo-niveau. Ondanks dat het Scala College een grote school is met drie locaties, is het onderwijs kleinschalig georganiseerd. De focus ligt op het ontplooien van leerlingen en medewerkers. Hierbij ligt het accent op talent. Leerlingen van het Scala College worden klaargestoomd voor een zelfstandige toekomst vol vertrouwen. Scala College was op zoek naar een applicatie om eenvoudiger en sneller mailings te versturen. 

MailEngine

E-mailmarketing is voor iedereen toegankelijk met MailEngine. Dit is een door Refresh Media ontwikkelde e-mailsoftware voor professionele, zakelijke nieuwsbrieven. Gebruik van deze software zorgt op een voordelige manier voor meer websitebezoekers en conversie. Het periodiek versturen van professionele nieuwsbrieven naar meerdere e-mailgroepen is met MailEngine erg gemakkelijk. Daarnaast geeft de software inzicht in de statistieken van verstuurde berichten.

In 2016 ontwikkelde Refresh Media voor het Scala College een nieuwe website: www.scalacollege.nl. Nieuws en agendapunten kunnen vanuit de site eenvoudig geïmporteerd worden in de nieuwsbrief zodat het opmaken van een nieuwsbrief weinig tijd kost.