Menu uitklappen

Running & Walking Center klaar voor de start met webshop

Running & Walking Center schakelde Refresh Media in om een nieuwe webshop te ontwikkelen. Het bedrijf, een speciaalzaak op het gebied van hardloopschoenen en toebehoren, wilde een gebruiksvriendelijke webshop waar klanten meteen met iDeal kunnen betalen. Via de nieuwe webshop www.runningwalkingcenter.nl is dit vanaf nu mogelijk!

 

De hardloopschoen configurator
Voor Running & Walking Center heeft Refresh Media  een configurator ontwikkeld die de hardloopschoen vindt welke het beste bij je past. Aan de hand van geslacht, gewicht, voetprofiel en hardloopdoel toont de configurator hardloopschoenen welke aan die eisen voldoen. Zo ben je verzekerd van de perfecte schoenen tijdens het hardlopen!


Ook een webshop laten maken?

Wil je ook online producten verkopen via een gebruiksvriendelijke webshop applicatie met veilige online betaalmogelijkheden (iDeal, PayPal, creditcard etc.). Refresh Media zorgt ervoor dat het beheren van producten, categoriën en voorraden eenvoudig werkt en de webshopapplicatie is door ons af te stellen op persoonlijke wensen! Interesse in een een nieuwe webshop? Neem dan contact op.