Menu uitklappen

RunMap: teken je route in Google Maps

Voor ProRun heeft Refresh Media een webapplicatie ontwikkeld waarmee hardlopers routes kunnen tekenen in Google Maps. Door de route te tekenen weet je de exacte afstand en kun je na het hardlopen iedere keer de eindtijden opslaan zodat een grafiek ontstaat.

De applicatie heet RunMap en is gratis beschikbaar. Uiteraard moet de hardloper eerst een account aanmaken. Na registratie kunnen diverse routes getekend worden. Hieronder een screenshot van de webapplicatie:

RunMap: Teken je hardlooproute en registreer je eindtijden


ProRun
wordt binnen de hardloopwereld gezien als dé autoriteit op loopgebied. Dagelijks publiceert de redactie inhoudelijke artikelen voor zowel de beginnende hardloper als de vergevorderde loper. Hiermee heeft ProRun een onderscheidende positie in de hardloopmarkt.

www.prorun.nl


'Opfrissertje' ProRun.nl
In 2010 ontwierp en bouwde Refresh Media de nieuwe ProRun website inclusief Content Management Systeem. Dankzij de nieuwe structuur, lay-out, vormgeving en vooral functionaliteit maakt ProRun wederom haar belofte waar: De lopers helpen op een verantwoorde manier hun sport te beoefenen. De website is te bezoeken via www.prorun.nl

ProRun.nl homepage