Menu uitklappen

Refresh Media sponsort diepvriesrit

Refresh Media sponsort Team Polytexpeditie met promotionele activiteiten om zoveel mogelijk sponsoren te werven. De opbrengst gaat geheel naar goede doelen. Ter promotie heeft Refresh Media een logo en de website ontwikkeld, nieuwsberichten gemaakt en een Facebook actie gelanceerd.

Team Polytexpeditie
Op zaterdag 26 januari 2013, beginnen Nieuwkopers Han Stall en Erik Ziessen aan een onvergetelijke diepvriesrit tot voorbij de Poolcirkel en terug; de NAVIGATE NORTH. Tijdens deze wedstrijd strijden deze twee helden in 7 dagen over 7000 kilometer tegen 20 andere teams. Het is een unieke ‘once-in-a-liftime-experience’ waarin afzien wordt gecombineerd met goede verzorging en samenwerken. Sneeuw, kou, fun, teamgevoel, samenwerken, navigeren, snowscooteren, het Noorderlicht, elanden zien, wedstrijden en de Poolcirkel zijn allemaal onderdelen van de Navigate North.


De Volvo wordt volgeplakt met sponsorlogo’s. Bovenstaande foto is een klein beetje gephotoshopt vanwege gebrek aan sneeuw, zie onderstaande fotobewerkingen:
Sponsoren & goede doelen
Het team van Han en Erik heet 'Polytexpeditie' afgeleid van Polytex Stoffen, het bedrijf van Han. Beide helden die de kou gaan trotseren leven toe naar dit moment en zoeken nog sponsoren. De opbrengst gaat geheel naar het Ronald McDonald Huis Sophia en Hockeyclub Nieuwkoop. Meer info is te lezen via de website www.polytexpeditie.nl welke gesponsord is door Refresh Media. Lokale kranten hebben uitgebreid aandacht besteed aan de actie. Klik op onderstaande afbeeldingen om het gehele artikel te lezen. 


Facebook actie
Ter promotie van de barre diepvriesrit, heeft Team Polytexpeditie een Facebook-actie gelanceerd. Doel van de Facebook-actie is om bekendheid te krijgen en zodoende meer sponsoren te werven, waardoor de goede doelen kunnen worden geholpen. Klik hier en doe mee met de Facebook-actie

Klik hier en doe mee!

Mooie prijzen
Onder de deelnemers van de Facebook-actie worden drie prijzen verloot. Onder de prijzen een sportpakket t.w.v. €75,- bij De Jong Sport. Een andere prijs is een diner voor 2 bij Chinees Restaurant Mandarin. 'Last but not least': een diner voor 2 personen bij Restaurant De Hollandsche Leeuw.

Hoe maak je kans op een van de prijzen?
LIKE en DEEL de Facebook-actie en maak kans op een van deze mooie prijzen. Klik hier en doe mee met de Facebook-actie

Klik hier en doe mee!

Klik hier en doe mee!