Menu uitklappen

Download de AgendaRegio App via de App Store

De door Refresh Media ontwikkelde AgendaRegio App maakt het mogelijk om via een smartphone agendapunten te bekijken in de regio Nieuwkoop. Via een computer ook te bekijken via www.agendaregio.nl. De App is te downloaden in de App-Store.
Klik hier om de App te downloaden. Over enige weken is de App te downloaden via Google Play Store en wordt ook de kaart met routebeschrijving toegevoegd. 


Sinds 3 mei 2012 is bovenaan NieuwsRegio.nl een nieuwe tab toegevoegd: AGENDA. Dit is doorgelinkt naar www.AgendaRegio.nl waarop alle agendapunten uit de regio Nieuwkoop te vinden zijn. AgendaRegio.nl is eveneens bedacht en ontwikkeld door Refresh Media. Alle ingevoerde agendapunten kunnen direct als nieuwsbericht naar diverse redacties van media gemaild worden.

 

Filters
Dankzij de handige filters die zijn weergegeven op  www.AgendaRegio.nl kunnen bezoekers eenvoudig de aangeboden agendapunten filteren op onderwerpen of plaatsen waar men in is geïnteresseerd. Zo kan de zoektocht verfijnd worden op de categorieën: culinair, cultureel, waterrecreatie, sport, uitgaan, vervoer, winkelen en overig. Tevens is het mogelijk om agendapunten te filteren op plaatsnamen als je alleen wilt weten wat er in jouw plaats te doen is of een dorp verderop. En uiteraard kunnen de agendapunten per maand weerggeven worden. 

 

Gratis agendapunten publiceren
Iedereen uit de regio met een e-mailadres kan gratis agendapunten aanleveren en plaatsen door op AgendaRegio.nl te klikken op “AGENDAPUNT AANLEVEREN”. Ook berichten voor commerciële activiteiten mogen gratis worden gepubliceerd. Het doel van Agenda Regio is om 1 overzichtelijke site te maken waarop alle activiteiten uit de regio te vinden zijn. Neem snel een kijkje op AgendaRegio en doe er je voordeel mee door jouw agendapunten te publiceren zonder redactionele tussenkomst! De App is gratis te downloaden in de App-Store. Klik hier om de App te downloaden. Over enige weken is de App te downloaden via Google Play Store en wordt ook de kaart met routebeschrijving toegevoegd.