Menu uitklappen

Refresh Media bestaat 10 jaar en zoekt communicatietalent

GESOCHT TEKSTSGREIFER

10 jarige zoekt 1 creatieve 1000-poot met 100% communicatietalent


Internetbureau Refresh Media bestaat 10 jaar en is op zoek naar 1 creatieve 1000-poot met 100% communicatietalent. De laatste jaren is online marketing een prominentere rol gaan spelen binnen organisaties en Refresh Media biedt op dit vlak zowel producten als diensten aan. Alle oplossingen zijn te vinden deze website. Om klanten beter van dienst te zijn en te voldoen aan de groeiende behoefte in de markt heeft Refresh Media behoefte aan een communicatiespecialist met online ervaring.Refresh Media is een fullservice internetbureau met oog voor verfrissende communicatie en creatieve concepten. Het dynamische bedrijf met vestigingen in Nieuwkoop en Amstelveen bestaat uit specialisten op het gebied van communicatie, design en ICT. Refresh Media ontwikkelt, host en beheert websites, webshops, mobile apps en maatwerk webapplicaties voor meer dan 200 klanten in Nederland. Naast internetdiensten verzorgt Refresh Media ook de totale externe communicatie: van logo, huisstijl, communicatieplan, website, Google optimalisatie, folders, persberichten en digitale campagnes.

Het team is op zoek naar iemand die creatief om kan gaan met teksten en het een uitdaging vindt om klantvragen te beantwoorden zoals: Hoe krijg ik meer bezoekers op mijn website? Hoe haal ik meer rendement uit mijn website en Social Media? Hoe wordt mijn website beter gevonden via Google? Online- versus offline promotie, wat is wijsheid en hoe maak ik het meetbaar?

Heb je een feeling met online communicatie, Google Analytics, Social Media en ben je bedreven in het schrijven van pakkende webteksten? Zie je het als een uitdaging om met designers en ICT’ers samen te werken in een team? Bij Refresh Media krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en mee te draaien in een dynamische organisatie. Klik op deze link of onderstaande knop om de het sollicitatieformulier in te vullen:
Klik hier voor het sollicitatieformulier en meer info

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, offerteaanvragen en felicitaties wel. Die kunnen gemaild worden aan: gefeliciteerd@refresh-media.nl.