Menu uitklappen

Probeer een demo versie van SiteEngine

Refresh Media ontwikkelt gebruiksvriendelijke webapplicaties. SiteEngine is daarvan een voorbeeld. Met SiteEngine kun je op eenvoudige wijze een website aanpassen. Bovendien kun je met  SiteEngine alles wijzigen zodat je de vindbaarheid van de webpagina's kunt verbeteren. Om de gebruiksvriendelijkheid te ervaren heeft Refresh Media een demo versie gemaakt die iedereen online kan proberen.Inloggen kan via onderstaande gegevens:
url: http://demo.site-engine.nl/admin
login: demo
wachtwoord: demo

Hoe werkt SiteEngine?
1- Login op http://demo.site-engine.n/admin;
2- Navigeer naar een pagina;
3- Klik in de tekst op de pagina en pas de inhoud aan;
4- Klik op het floppydisc-icoon in de editor om te bewaren.Zorgt voor een vindbare en representatieve website. Van essentieel belang in het genereren van leads en verstevigd het imago onder bestaande klanten.

Een professionele website moet informatief, gebruiksvriendelijk, actueel en mooi zijn. De bezoeker van je website moet een heldere indruk krijgen van de organisatie. Bovendien is het gewenst dat een website gemakkelijk aanpasbaar is. De oplossing hiervoor biedt  SiteEngine.

Geoptimaliseerd voor Google
SiteEngine is een Content Management Systeem (CMS): een systeem waarmee je een website eenvoudig kan onderhouden en updaten. Je kunt online inloggen en teksten en afbeeldingen wijzigen, pagina’s aanmaken, nieuwsberichten plaatsen, banners aanpassen, enzovoorts. Je bent zelf webmaster zonder specifieke kennis van HTML! SiteEngine is zeer ‘Google-vriendelijk’: het is afgestemd op zoekmachines.

SiteEngine demo

Demo
's Nachts worden alle wijzigingen, die aangebracht zijn in de demo, automatisch overschreven via een backup. Dus het maakt niet uit dat teksten en afbeeldingen worden aangepast.  SiteEngine kan ook geïmplementeerd worden in bestaande sites waarvan de vormgeving nog voldoet. Neem contact op voor meer info: 0172 570424