Menu uitklappen

PGGM&CO top-of-mind met reisverzekering tool

Na de succesvolle implementatie van de Zorgverzekeringswijzer heeft Refresh Media van PGGM&CO de opdracht gekregen om invulling te geven aan de Reisverzekering tool reisverzekering.pggmenco.nl. PGGM&CO biedt dit jaar een geheel nieuw verzekeringsassortiment aan haar leden, gericht op specifieke risico's die werknemers in de Zorg & Welzijn sector lopen.

Premie berekenen » 

Top-of-mind met Adwords Display Advertising

Met Adwords Display Advertising blijft PGGM&CO ‘top-of-mind’. Waarom display adverteren? De consument van tegenwoordig heeft steeds meer informatie tot zijn beschikking en zal dus eerst op zijn gemak ‘window shoppen’. Websitebezoekers doen namelijk (bijna) nooit gelijk een aankoop/aanvraag op een website wanneer zij die voor de eerste keer bezoeken. Zij kijken eerst nog even verder. Door display advertenties in te zetten, worden deze websiteverlaters steeds weer herinnerd aan PGGM&CO. Zij worden op deze manier getriggerd om op de banner te klikken en verder te gaan met het afsluiten van een reisverzekering.

Afbeelding: PGGM&CO blijft top-of-mind door Display Advertising

Meer informatie?

Geïnteresseerd in een verfrissende website, een webapplicatie of effectieve online marketing? Neem dan contact op met Refresh Media! Bellen kan ook naar: 0172 57 04 24.