Menu uitklappen

PGGM & CO lanceert de Zorgverzekeringswijzer

Een zorgverzekering is duur. Volgens NIBUD valt dit zelfs in de top 10 van de hoogste uitgaven. PGGM & CO, een ledenorganisatie op het gebied van pensioenuitvoering, ontwikkelt voor meer dan 670.000 leden uit de sector Zorg en Welzijn aanvullende diensten met betrekking tot persoonlijke financiën, zorg, wonen en werk. Door deze gebieden met elkaar te verbinden, helpen zij hun leden bij het realiseren van een waardevolle toekomst. Als service voor leden werd Refresh Media ingeschakeld door PPGM & CO om de Zorgverzekeringwijzer te ontwikkelen. Op deze manier helpt PPGM & CO haar leden bij het maken van een juiste zorgverzekering keuze. 

Vul de vragenlijst in en zie waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste zorgverzekering. Het duurt maar 5 minuten.

Vragenlijst

De Zorgverzekeringswijzer: een passend advies

De Zorgverzerkeringwijzer is een platform dat uit een website en een vragenlijsttool bestaat. Deze website is in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat het voor de leden makkelijker wordt om een keuze te maken uit alle verschillende zorgverzekeringen. De vragenlijst bestaat uit 18 vragen. Na het beantwoorden hiervan volgt een conclusie die precies bij degene past. Deze conclusie kan vervolgens als PDF-bestand gedownload of naar zichzelf gemaild worden. Zo kan dit naderhand nog even nagelezen worden. Zodra de verschillende zorgverzekeringen in november hun premies bekend maken, krijg je een passend advies per e-mail opgestuurd. Hierin wordt aangegeven dat, op basis van jouw vragenlijst, een bepaalde zorgverzekering het beste bij je past.  Zo vind je snel en gemakkelijk de beste zorgverzekering voor jouw situatie!

"Ik ben erg blij met de samenwerking met Refresh Media en mijn collega's kunnen dit beamen."

Ik ben erg blij met de samenwerking met Refresh Media en mijn collega’s kunnen dit beamen. Alles wat we veranderd wilden hebben, kon veranderd worden en meestal ook nog binnen een uurtje tijd. Grote wijzigingen waar je normaal gesproken minstens een maand op moet wachten, verricht Refresh binnen een dag. Dit vanwege het feit dat ze alles in eigen huis hebben. Zeer plezierig contact met mensen als Ron Kesting, Ron Cooper, Michel Bardelmeijer, Pieter Boekel en Anouk Smit maken het een top-ervaring die ik graag met mensen deel. Ik heb Refresh al enkele malen aanbevolen aan andere partijen, omdat ik er mijn hand voor in het vuur steek.” aldus Emile Kouwenhoven - PGGM.

 

Weet jij al welke zorgverzekering bij jou past?

Eind december is het weer mogelijk om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Maar welk aanbod is het meest geschikt? En wat gaat dat kosten? De Zorgverzekeringwijzer biedt uitkomst. Direct een passend advies op basis van 18 vragen!

Vragenlijst