Menu uitklappen

Overkoepelende website voor winkelcentrum De AarhofGebouwd als één van de eerste overdekte winkelcentra van Nederland is winkelcentrum De Aarhof nog steeds een begrip in Alphen aan den Rijn. Met haar lichtkoepels en vrolijk groen voorziet de Aarhof al jaren in de behoeften van inmiddels honderdduizenden consumenten. De winkeliers werken nauw samen om het voor de consument zo aangenaam mogelijk te maken. Een vernieuwde online omgeving kon hier niet aan ontbreken.


De opdracht

Ontwikkel een overkoepelende website waarop alle informatie van het winkelcentrum en haar winkeliers in één oogopslag te vinden is. Denk hierbij aan: de openingstijden per winkel, de eerstvolgende koopzondag, een interactieve plattegrond waarmee de consument in een handomdraai een winkel kan zoeken, een overzicht van alle evenementen et cetera. Alles heeft als doel om de consument op een snelle en overzichtelijke manier te voorzien van informatie. Dit wordt tevens gerealiseerd door de aparte bedrijfspagina's per winkel (zie afbeelding hieronder).

"De website van De Aarhof is nu klaar voor de toekomst"
Marc Krimpenfort, bestuurslid van De Aarhof, vertelt: "Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. De website voldoet volledig aan de gestelde eisen en de manier waarop Refresh Media het project heeft opgepakt was zeer professioneel. Het fijne aan werken met Refresh is het snelle schakelen door de korte lijnen. De vernieuwde website is nu klaar voor de toekomst aangezien de winkeliers op een gegeven moment zelf aanbiedingen kunnen plaatsen welke weer automatisch doorgeplaatst kunnen worden naar Facebook." 

Bezoek de website van De Aarhof >>Geïnteresseerd in onze diensten? 

Geïnteresseerd in een verfrissende website, een webapplicatie of effectieve online marketing? Neem dan contact op met Refresh Media! Bellen kan ook: 0172 57 04 24.