Menu uitklappen

'Opfrissertje' en webshop voor Polytex

Refresh Media heeft voor Polytex Stoffen een nieuwe huisstijl ontworpen. Polytex is een groothandel/converter in modestoffen en levert door heel Europa. Tevens is een stijlvolle webshop ontwikkeld zodat klanten online stoffen kunnen bestellen. Deze  3-talige webshop bespaart de organisatie veel tijd en geld.Stoffig imago
Zelfs als textielbedrijf is een stoffig imago niet wenselijk. Duidelijk herkenbaar was dat het bestaande logo en de site ontwikkeld waren in de vorige eeuw (zie fotoalbum). Refresh Media zorgde voor een stevige 'Opfrisser'. Met het nieuwe logo en beeldmerk kan Polytex Stoffen stijlvol naar buiten treden wat van essentieel belang is in de modewereld.

Nieuw logo Polytex Stoffen

Hieronder enkele screenshots van de oude en de nieuwe site:


photobook_1265443994


Webshop en digitale nieuwsbrieven
De nieuwe webshop is gebouwd in EuroEngine en heeft CS-Cart 'onder de motorkap', zodat deze zeer eenvoudig aanpasbaar is. Alleen via een login en wachtwoord kunnen producten bekeken en besteld worden. Dit is gedaan om te het kopieren van patronen en stoffen tegen te gaan. Om een impressie te krijgen van de shop kunnen de screenshots in bovenstaand fotoalbum worden bekeken. Klanten en geïnteresseerden worden door Polytex digitaal gemaild met MailEngine. Hieronder een voorbeeld:

Nieuwsbrief Polytex Stoffen
Digitale nieuwsbrief, verstuurd met MailEngine

Pand Polytex Stoffen
De 'huisstijl' is letterlijk aangepast, zelfs het pand heeft een verfje gehad.

Beeldmerk
Polytex Beeldmerk

Ook toe aan een lekker 'Opfrissertje'? Neem dan contact op met Refresh Media