Menu uitklappen

"Opfrissertje" AnnoukvanderWeijden.nl

Refresh Media heeft de website van Annouk van der Weijden opgefrist. Begin januari 2012 nam Annouk, afkomstig uit de gemeente Nieuwkoop, deel aan het EK Allround in Boedapest. De Nieuwveense eindigde op een mooie negende plaats. “Omdat Annouk deelnam aan het EK Allround vonden wij dat ze ook een professionele website nodig had. Dus hebben we een nieuwe site gesponsord welke te bezoeken is via: annoukvanderweijden.nl”, vertelt Ron Cooper van Refresh Media

Annouk van der Weijden

De website van schaatsster van het OP=OP Voordeelshop team is professioneler vormgegeven en de laatste Twitter berichten worden er automatisch op geplaatst. Iedereen kan een bericht voor Annouk achterlaten via het gastenboek.

www.annoukvanderweijden.nl


“Uiteraard kan Annouk de site zelf bijwerken. Het updaten is heel simpel dankzij SiteEngine. Dat is ons Content Management Systeem waarmee je gemakkelijk teksten, afbeeldingen en nieuws kunt plaatsen op een website”,  legt Pieter Boekel uit.


Screenshots NOS.nl

Demo
Iedereen die wil ervaren hoe eenvoudig het werkt kan terecht op http://demo.site-engine.nl. Daar staat beschreven hoe je in kunt loggen met login ‘demo’ en wachtwoord ‘demo’. Voor een demo kun je ook een afspraak maken met Refresh Media: 0172 570424.

Opfrissertjes
Kijk op www.opfrissertje.nl voor enkele mooie voorbeelden en cases die Refresh Media heeft gerealiseerd. Refresh Media is met name gespecialiseerd in het optimaliseren van websites zodat deze goed gevonden worden via zoekmachines zoals Google. Het Nieuwkoopse bedrijf legt graag uit hoe dat werkt.

www.annoukvanderweijden.nl

9e plaats voor Van der Weijden op 5000 m

Achtste plaats voor Annouk op de 1500 meter
Annouk komt kracht te kort op 3000 meter in Boedapest
Van der Weijden opent EK sterk
EK Allround: Annouk over het ijs en de entourage in Boedapest
Annouk op weg naar Boedapest waar een nostalgisch toernooi wacht in de buitenlucht

www.annoukvanderweijden.nl