Menu uitklappen

Groene cijfers voor Accountantskantoor van Riesen

Refresh Media heeft de website voor Accountantskantoor van Riessen opgefrist en geschikt gemaakt voor smartphones. Dit laatste voorkomt dat smartphone bezoekers minder snel afhaken vanwege  ongebruiksvriendelijke en slechte navigatie. De website verbeteringen zijn doorgevoerd naar aanleiding van een door Refresh Media opgesteld rapport op basis van statistieken van sitebezoekers. Gebaseerd op onder andere het klikgedrag en de meestbezochte pagina’s is een nieuwe menu structuur en een verfrissend design ontworpen. Ook is de drempel om contact op te nemen verlaagd.


Groene cijfers

Naast de verbetering van de gebruiksvriendelijkheid heeft Refresh Media diverse SEO pagina’s aangemaakt. Dit heeft geresulteerd in groene cijfers binnen Google Analytics. Dankzij deze verbeteringen trok de site 194% meer bezoekers via Google in de periode voor de verbeteringen. Dat is 3x zo veel.


Bezoek de site via www.accountantvanriessen.nl of loop gewoon eens binnen voor een vrijblijvend gesprek: Schans 5 in Uithoorn

Ook toe aan een opfrisser?

Geïnteresseerd in een verfrissende website, een webapplicatie of effectieve online marketing? Neem dan contact op met Refresh Media! Bellen kan ook naar: 0172 57 04 24.