Menu uitklappen

ProRun.nl gaat 2011 vliegend van start

ProRun wordt binnen de hardloopwereld gezien als dé autoriteit op loopgebied. Dagelijks publiceert de redactie inhoudelijke artikelen voor zowel de beginnende hardloper als de vergevorderde loper. Hiermee heeft ProRun een onderscheidende positie in de hardloopmarkt.


'Opfrissertje' ProRun.nl
Refresh Media ontwierp en bouwde een nieuwe website inclusief Content Management Systeem. Dankzij de nieuwe structuur, lay-out, vormgeving en vooral functionaliteit maakt ProRun wederom haar belofte waar: De lopers helpen op een verantwoorde manier hun sport te beoefenen. De website is te bezoeken via www.prorun.nl
De webshop is te bezoeken via: www.prorunshop.nl

ProRun.nl homepage
vernieuwde ProRun homepage

Overzichtelijker en gebruiksvriendelijker
De indeling van de nieuwe site is overzichtelijker en gebruiksvriendelijker. De belangrijkste loopthema’s krijgen een nadrukkelijkere plek op de site. De specifieke loopmerken hebben per productgroep een eigen pagina welke het informatieve gehalte voor de bezoeker verhoogd. Ook voor adverteerders biedt de nieuwe site aantrekkelijkere mogelijkhheden. ProRun is meer dan een ‘bannerplatform’. Lopers zien ProRun als een informatieve en betrouwbare website die neutrale en goed onderbouwde informatie op haar website toont.

Hieronder enkele screenshots van de oude en de nieuwe site:QuestEngine ingezet bij ontwikkeling nieuwe website
QuestEngineTrouwe bezoekers van prorun.nl werden betrokken bij de ontwikkeling van deze nieuwe site. Een selecte groep respondenten kon de nieuwe site bekijken en beoordelen door vragen te beantwoorden via een online enquête. Deze enquête werd gemaakt met QuestEngine. Deze door Refresh Media ontwikkelde webapplicatie is QuestEngine demo: klik hieruitermate geschikt om online enquêtes te houden. Op basis van de antwoorden zijn aanpassingen verricht, werd ontwerp verbeterd waarna een 2e vragenronde volgde.

ProRun Mediakit
'Adverteren op het grootste running platform' luidt de titel van de online mediakit van ProRun. Refresh Media ontwikkelde tevens een online brochure om adverteerders te informeren over de mogelijkheden en tarieven op www.prorun.nl waar dagelijks meer dan 5000 bezoekers op af komen.

ProRun Mediakit - Klik hier voor de online bladerversie
ProRun Mediakit: www.prorun.nl/mediakit