Menu uitklappen

Website & online marketing van De Gardenier op de schopHoveniersbedrijf De Gardenier
benaderde Refresh Media voor een opfrisser van de website. Om meer rendement uit de site te halen pakte Refresh Media de gehele online marketing aan, met als resultaat: 2,5 keer meer websitebezoekers dan voorheen.


DE OPDRACHT

Ontwikkel een website waarin het ontwerp aanleg en onderhoud van tuinen sfeervol tot zijn recht komt. Verhoog het website bezoek met als doel om meer werk te genereren in tijden zoals de herfst en winter, waarin de tuin minder prioriteit heeft bij mensen. 

Bezoek DE WEBSITe van de aarhof » 


OPLOSSING & RESULTAAT

Refresh Media heeft een frisse nieuwe website opgeleverd, onderhoudt deze en zorgt voor de online marketing. Hierdoor is het website bezoek met een factor 2,5 toegenomen. Dat komt omdat er regelmatig nieuwe projecten en tuintips worden toegevoegd aan de site. Deze worden tevens op de facebookpagina geplaatst en op NieuwsRegio.nl, een regionale website. Dit zorgt voor nieuwe klanten. Bestaande klanten worden via digitale nieuwsbrieven op de hoogte gehouden en geprikkeld met ideeën. Bezoekers worden via diverse manieren naar de website getrokken zodat de online zichtbaarheid van De Gardenier sterk toe is genomen!

 

"Een tuin valt of staat met een goed ontwerp. Net als een website!"

Rob Struik: "Een tuin staat of valt met een goed ontwerp. Standaardtuinen zijn er immers al genoeg. Mijn website is nu ook een zogenaamde droomtuin geworden. Echt specialistenwerk! Refresh Media kwam met verrassende ideeën en heeft een mooie website opgeleverd."

 

Ook interesse in een online marketing plan of een vernieuwde website? Neem eens contact op voor de mogelijkheden via: support@refresh-media.nl of +31 (0)172 570 424.