Menu uitklappen

Bubbeljungle.nl vernieuwd en 'smartphone proof'

De juiste beleving
Bubbeljungle is 'het allerleukste kinderspeelparadijs onder water' om kinderfeestjes te vieren in Leiden en omgeving. Refresh Media heeft de nieuwe website van Bubbeljungle ontworpen en gebouwd. Deze is tevens compatible voor smartphones en tablets. Dit houdt in dat de website aangepast wordt aan de grootte van het scherm. Qua vormgeving is er veel gebruik gemaakt van beeld, zodat de beleving van het kinderspeelparadijs goed wordt overgebracht. Hierbij is rekening gehouden met de doelgroep; het heeft een speelse vormgeving, dat wordt versterkt door het kleurgebruik, bewegende elementen en afbeeldingen. Verder is de website overzichtelijker en gebruiksvriendelijker geworden door de duidelijke navigatiemogelijkheden.


Homepage nieuwe website Bubbeljungle

Narrowcasting in een handomdraai
Bubbeljungle publiceert haar eigen TV-uitzendingen met behulp van PublishEngine. Refresh Media heeft de huidige narrowcasting applicatie een opfrisser gegeven, zodat deze in één lijn ligt met de vernieuwde website.

PublishEngine is speciaal ontworpen voor narrowcasting: je kunt een specifiek op de doelgroep afgestemde uitzending maken en vertonen op schermen. In de uitzending kunnen eenvoudig filmpjes, teksten, foto’s of zelfs andere tv-programma’s worden vertoond. Ook is het mogelijk om het regionale nieuws in een balk onderin beeld te laten weergeven.

Managementapplicatie op maat
Eerder heeft Refresh Media een Management applicatie ontwikkeld voor Bubbeljungle. Via deze applicatie is het mogelijk om nieuwe medewerkers in te voeren zodat deze kunnen inloggen. Deze medewerkers kunnen uren boeken en bekijken wat de verantwoordelijkheden zijn van het overige personeel. Medewerkers kunnen het handboek en interne nieuwsbrieven raadplegen. Tevens bevat de applicatie de mogelijkheid om functioneringsgesprekken vast te leggen. 


Management applicatie (inhoud is onleesbaar gemaakt)

Overige applicaties
Refresh Media ontwikkelde in het verleden enkele andere applicaties voor 'het allerleukste speelparadijs onder water'. De Bubbeljungle website wordt onderhouden met SiteEngine. Handig hieraan is dat vanuit één centraal punt meedere websites beheerd kunnen worden. Ook worden er periodiek  nieuwsbrieven verstuurd met MailEngine.