Menu uitklappen

Lamponline.nl smartphone proof en gebruiksvriendelijker

Lamponline.nl is een gerenommeerde online speler in de markt van verlichting en voorziet klanten van lichtadvies. Refresh Media heeft de webshop gebruiksvriendelijker en geschikt gemaakt voor smartphones.

Toenemend aantal mobiele shoppers
Om het toenemend aantal mobiele shoppers beter van dienst te zijn gaf Lamponline.nl de opdracht om de webshop geschikt maken voor smartphones. Een slimme zet want het aantal mobiele internetgebruikers is afgelopen jaar verdubbeld van 21% naar 43%. Momenteel maken bijna zes miljoen Nederlanders via de smartphone gebruik van het internet. Een voor smartphones geoptimaliseerde webshop is dus tegenwoordig een must.

Overzichtelijker en gebruiksvriendelijker
Dankzij nieuwe functionaliteiten, zoals de herindeling van de categorieen is de webshop gebruiksvriendelijker geworden. Bezoekers van Lamponline kunnen beter dan voorheen productinformatie overzien en productafbeeldingen vergroten voor meer informatie. De moderne lay-out in combinatie met de mobiele functionaliteit zorgt voor een klantgerichte shop en geeft bezoekers alle benodigde informatie om sneller tot aankoop over te gaan. Mede dankzij Refresh Media wordt de slogan van Lamponline.nl ook voor mobiele bezoekers werkelijkheid: “Online verlichting kopen, was nog nooit zo eenvoudig!” 

Wilt u ook graag uw mobiele webshopbezoekers beter van dienst zijn? Neem dan contact met ons op!