Menu uitklappen

Management applicatie voor Bubbeljungle

Voor Kinderspeelparadijs Bubbeljungle heeft Refresh Media de eerste versie opgeleverd van een management applicatie. Middels deze webapplicatie kunnen medewerkers en management inloggen om informatie toe te voegen en te bekijken op basis van toegekende rechten.

Managementtool Bubbeljungle
Management applicatie (inhoud is onleesbaar gemaakt)

Via de applicatie is het mogelijk om nieuwe medewerkers in te voeren zodat deze kunnen inloggen. Deze medewerkers kunnen uren boeken en bekijken wat de verantwoordelijkheden zijn van het overige personeel.  Medewerkers kunnen het handboek en interne nieuwsbrieven raadplegen. Tevens bevat de applicatie de mogelijkheid om functioneringsgesprekken vast te leggen. De tweede fase, om deze in php gebouwde applicatie verder te ontwikkelen, is reeds gestart. 

Refresh Media producten

Overige applicaties
Refresh Media ontwikkelde in het verleden enkele andere applicaties voor 'het allerleukste speelparadijs onder water'. De Bubbeljungle website wordt onderhouden met SiteEngine en periodiek worden nieuwsbrieven verstuurd met MailEngine. Binnen in het speelparadijs staan enkele TV schermen opgesteld met PublishEngine uitzendingen.