Menu uitklappen

Libelle verkiest Lucatti boven Vespa

Dankzij betere vindbaarheid & merkbeleving


Bron: Libelle - Toscane special

Lucatti werd door Libelle benaderd om de Toscane special op te leuken met een stijlvolle Lucatti scooter. Deze special staat boordevol trendy tips om de Toscaanse sfeer in huis te brengen. Opvallend genoeg verkoos de Libelle redactie een Lucatti scooter boven een nostalgische Italiaanse Vespa. Daar zou de gemiddelde Nederlander het eerst aan denken want Lucatti bestaat nog niet zo lang. Lucatti betaalde niets voor de promotie in de Libelle. Hoe komt een redactielid bij Lucatti en waarom wordt Lucatti benaderd?

www.lucatti.nl

Ten eerste is de Lucatti site beter geoptimaliseerd is voor trefwoorden  dan de Vespa website. Daardoor stuit een redactie lid die zoekt op de trefwoorden Italie+design+scooter in Google eerder op Lucatti.  Lucatti staat op pagina 1 in de zoekresultaten vermeld op positie vier. Vespa met een sterkere Italiaanse traditie is in geen velden of wegen te bekennen in de zoekresultaten.  

www.lucatti.nl

Ten tweede
voldoet de Lucatti site aan de verwachting door de Italiaanse sfeer en uitstraling. Dus waarom zou een redactielid verder zoeken als tijd schaars is?

Moraal van het verhaal?
Vindbaarheid en uitstraling van een website zijn van cruciaal belang. Geoptimaliseerde vindbaarheid voor zoekmachines zorgt gegarandeerd voor meer bezoekers. Een pakkende professionele uitstraling wekt vertrouwen waardoor de bezoeker eerder geneigd is om contact op te nemen.  Refresh Media heeft bewezen websites uitstekend te kunnen optimaliseren voor zoekmachines en staat garant voor doeltreffend webdesign. Bekijk enkele cases op www.opfrissertje.nl. Bel voor meer info: 0172 570424 of neem contact op via het contactformulier.

www.lucatti.nl


www.lucatti.nlIn 2009 heeft Refresh Media Lucatti als merk opnieuw gepositioneerd. De daaruit voortvloeiende werkzaamheden: huisstijl, website, google optimalisatie, brochures, teksten, advertorials, nieuwsbrief, webshop, beeldbank, lees meer >>>
Klik op de brochure om een exemplaar te bekijken
Klik op de brochure om een exemplaar te bekijken