Menu uitklappen

Geniet met Goblet op grote hoogte!

Ter promotie van Goblet Jonge Graanjenever ontwikkelde Refresh Media een actiesite waarop periodiek een ballonvaart wordt verloot voor 2 personen! Refresh Media ontwierp de site en verzorgde de achterliggende techniek die bepaalt of de code geldig is en wie de prijswinnaar wordt.


Win een fles Goblet!

Omdat Refresh Media al 10 jaar online marketing-activiteiten uitvoert voor Goblet en de andere merken van Wenneker Distilleries (oa: Dujardin, Olifant, Wenneker Likeuren, Glengoyne), worden 5 flessen Goblet verloot. Als je wint maak je automatisch ook kans op een ballonvaart voor 2 personen! Laat hieronder jouw gegevens achter om kans te maken. Vrijdagmiddag 15 augustus rond 16:00 uur worden de 5 winnaars bekend gemaakt via deze website.

Doe mee en win een fles!


Geniet met Goblet op grote hoogte!

Wat moet je doen om een ballonvaart te winnen? Niet veel. Koop een fles Goblet en registreer de actiecode die op de achterkant van de dop vermeld staat. Onder de deelnemers van deze gave actie wordt vervolgens een ballonvaart verloot voor twee personen! Deze ballonvaarten vinden plaats tijdens de maanden augustus, september en oktober 2014.