Menu uitklappen

Instore promotions met Lucatti TV

Lucatti biedt stijlvolle scooters aan in diverse uitvoeringen, prijsklassen en kleuren. Een dealer heeft alle modellen en kleuren veelal niet op voorraad. Om Lucatti scooters onder de aandacht te brengen en ervoor te zorgen dat de consument voor Lucatti kiest in plaats van een ander merk heeft Refresh Media een narrowcasting applicatie ontwikkeld met PublishEngine.


Lucatti TV

In de showroom van Lucatti dealers wordt ter promotie van de scooters een roulerende uitzending getoond waarbij alle modellen in diverse kleuren de revu passeren. Tevens ziijn alle accessoires te bewonderen. Doel hiervan is om Lucatti onder de aandacht te brengen en de merkbeleving te vergroten zodat de consument kiest voor Lucatti scooters in plaats van concurrerende merken. Op de TV schermen worden ook tekstberichten getoond waaronder nieuws en aanbiedingen. De inhoud van de uitzending is op ieder moment van de dag wijzigbaar met behulp van PublishEngine. Klik hier om de uitzending online te bekijken.PublishEngine is een webapplicatie welke door Refresh Media is bedacht en geprogrammeerd. Op gebruiksvriendelijke wijze is het mogelijk om pagina's aan te maken en deze te voorzien van teksten en afbeeldignen. PublishEngine beschikt over een inline editor zodat de gebruiker precies ziet hoe het scherm er uit komt te zien (WYSIWYG). Hierdoor is een preview overbodig geworden en kan er sneller gewerkt worden. PublishEngine biedt ook de mogelijkheid om filmpjes, commercials en fullscreen afbeeldingen of webpagina's te vertonen. Per pagina instelbaar of onderaan nieuws vertoond wordt via een RSS feed. Bijvoorbeeld het laatste nieuws van nu.nl of telegraaf.nl. Zelfs streaming audio op de achtegrond behoort ook tot de mogelijkheden.

Probeer de demo
Klik hier om PublishEngine te proberen >>> login:demo &  wachtwoord: demo

Lucatti International

Refresh Media heeft in 2009 Lucatti als merk opnieuw gepositioneerd. De daaruit voortvloeiende werkzaamheden: huisstijl, website, google optimalisatie, brochures, teksten, advertorials, digitale nieuwsbrief, dealershop, beeldbank, narrowcasting.