Menu uitklappen

Het gepatenteerde geheim van de smid

HandyFerro is een nieuw, Europees gepatenteerd concept waarmee unieke, smeedijzeren sierhekwerken en meubels gecreëerd kunnen worden. Het is een modulair systeem. Het hek krijgt zijn stevigheid door alle afzonderlijke onderdelen samen te stellen zonder dat hier laswerk aan te pas komt. Deze slimme techniek maakt het bovendien mogelijk om sierhekwerken tot wel 60% goedkoper te produceren dan traditionele sierhekken. Refresh Media werd ingeschakeld om de totale communicatie van dit product te verzorgen.


Foto: enkele voorbeelden van HandyFerro producten

Van naam tot en met website

Refresh Media is al sinds de startfase nauw betrokken bij het concept en mocht invulling geven aan de totale communicatie. Van de naam, het logo en de huisstijl tot en met de website en de online marketing. Omdat HandyFerro een nieuw product is, is het zaak om het unieke concept zo goed als mogelijk weer te geven op de website. De bezoekers willen weten wat er zo bijzonder aan is en hoe het in elkaar steekt. Om dit te benadrukken wordt het animatiefilmpje, welke continu afspeelt, meteen op de homepage getoond.


Animatie: beelden zeggen meer!

Een ingewikkeld concept kun je vaak beter uitleggen met behulp van een animatie. Beelden zeggen immers meer dan duizend woorden en dat geldt in dit geval zeker. De animatie geeft duidelijk weer hoe het concept HandyFerro, letterlijk en figuurlijk, in elkaar steekt. Refresh Media ontwierp deze kort durende animatie waarin op een simpele manier wordt uitgelegd hoe het werkt. 

Zoekmachine optimalisatie (SEO): 'sierhek op maat' op één

Ook is veel tijd en aandacht besteed om de vindbaarheid van HandyFerro in Google te vergroten. Hiervoor is een trefwoordanalyse gemaakt waarin de meest gezochte én relevante trefwoorden vermeldt staan. Daarna wordt er bepaald welke zoektermen handig zijn om te optimaliseren en volgt de url-strategie. Deze SEO-werkzaamheden hebben al snel hun vruchten afgeworpen. Zo stond HandyFerro met, onder andere, 'sierhek op maat' al binnen een paar weken op de eerste pagina van Google!

Iedereen is de smid van zijn eigen online succes

Refresh Media verzorgt alle online (en offline) marketingactiviteiten van HandyFerro. Allereerst hebben zij de productie van de webteksten aan ons overgelaten. Bij het maken van deze teksten is meteen rekening gehouden met Google optimalisatie. Het schrijven van deze pagina's is hierdoor zowel een creatieve bezigheid als een technische. Daarnaast zorgen wij voor periodieke content, zodat de website actueel blijft en niet verouderd. Zo worden nieuwsberichten op de website en op de Facebookpagina geplaatst. Maar nog belangrijker zijn de persberichten die zowel naar de regionale als landelijke pers worden verstuurd. Het is immers een uniek product waar HandyFerro een Europees patent van heeft. De kans is daardoor groot dat tijdschriften op het gebied van wonen en tuinieren deze berichten oppikken en plaatsen. 

Heeft jouw website of online marketing ook een opfrisbeurt nodig?

Refresh Media draagt sterk bij aan het genereren van meer website- of webshopbezoekers. Naast het bouwen van websites, webshops, apps en webapplicaties brengt Refresh Media advies uit over online marketingactiviteiten zoals; zoekmachine optimalisatie (SEO), content creatie, conversieoptimalisatie, social media, Google Analytics en Google Adwords (SEA). Interesse? Neem contact met ons op voor een gesprek!

Contact