Menu uitklappen

Beleef het Groene Hart via GroeneHartLogies.nl

Via GroeneHartLogies.nl kun je een mooie accommodatie boeken voor een verblijf in "het echte" Groene Hart. Online kun je een keuze maken uit vakantieboerderijen, monumentale boerderijen, groepsaccommodaties of Bed & Breakfasts. De verblijven op het plateland zijn volledig ingericht en voorzien van alle luxe en gemakken.

De opdracht

Ontwikkel een website waarop een bezoeker makkelijk een keuze kan maken uit een accommodatie op basis van verblijfperiode, soort accommocatie en voorzieningen. De site moet beschikbaar zijn in 6 talen, voorbeelden tonen van uitstapjes in de omgeving en goed vindbaar zijn via zoekmachines op specifieke trefwoorden.

Het resultaat

De vernieuwde website van Groene Hart Logies heeft een moderne uitstraling waarbij de nadruk ligt op het zoeken en boeken van een accommodatie. Het zoeken naar een geschikte accommodatie is gebruiksvriendelijker gemaakt t.o.v de vorige site. Ook het onderhoud van  de nieuwe website is gebruiksvriendelijker omdat dit taal onafhankelijk is ontwikkeld voor zaken die taal onafhankelijk zijn zoals foto's, faciliteiten en adresgegevens.

Bekijk GroeneHartLogies.nl