Menu uitklappen

Frisse lucht begint bij een frisse uitstraling

Indien 'frisse lucht' behoort tot de kernwaarden van het bedrijfsimago dan moet de website er fris uitzien. Vandaar dat MIWO, specialist in luchtbehandelingstechniek, aanklopte bij Refresh Media voor een 'Opfrissertje' van de site. Zonder frisse uitstraling verkoop je namelijk geen frisse lucht. Naast de uitstraling is de Google vindbaarheid enorm sterk verbeterd, met als resultaat: 100% SEO score!Website en nieuwsbrieven
Een gezond binnenklimaat is belangrijk. MIWO staat voor professionele luchtbehandelingstechniek op maat. Het Alphense bedrijf is specialist op het gebied van afzuigen, ventileren, koelen en verwarmen van lucht. Meer over de dienstverlening is te vinden op www.miwobv.nl. De nieuwe website is gebouwd in SiteEngine zodat deze zeer eenvoudig aanpasbaar is. Klanten en geïnteresseerden worden digitaal gemaild met MailEngine.

www.miwobv.nl
www.miwobv.nl

Vindbaarheid: 100% SEO score!
De nieuwe website is qua vindbaarheid sterk verbeterd ten op zichte van de oude site. De SEO (Search Engine Optimization) score is 100% via www.lipperhey.nl. Dit betekent dat de inhoud van de site optimaal wordt aangeboden voor zoekmachines zoals Google. Hieronder de scores van de oude site vergeleken met de nieuwe website.
'Zoek de verschillen'
Scores van de oude en de nieuwe website

Klik hier en doe de gratis test!

Meer weten over Google optimalisatie? Neem contact op met Refresh Media. 0172 - 570424

Concept, DTP en tekst advertentie
Refresh Media heeft tevens voor Miwo een concept inclusief opmaak en tekst ontwikkeld voor een advertentie.
A4 advertentie